Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024
ΑρχικήLifestyleΧριστίνα Μάνη: Έλεγα μόνο δυο κουβέντες σε μια – δυο σκηνές

Χριστίνα Μάνη: Έλεγα μόνο δυο κουβέντες σε μια – δυο σκηνές

- Advertisement -

“Δεν με γέμιζε και κατέληξα ότι δεν με ενδιαφέρει να γίνω ηθοποιός” ομολογεί η Χριστίνα Μάνη.

Για τους λόγους που την οδήγησαν να αφήσει πίσω την υποκριτική αλλά και την εμπειρία που βίωσε για χρόνια στο Λος Άντζελες μίλησε η Χριστίνα Μάνη στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Gala και την δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή.

“Στο Λος Άντζελες έκανα μαθήματα υποκριτικής και αργότερα μουσικής. Μου άρεσε πάρα πολύ να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή αλλά δεν ένιωθα το ίδιο όταν πήγαινα στις οντισιόν. Δεν με συνέπαιρνε. Το θέατρο αγαπούσα, όχι τον κινηματογράφο” τόνισε αρχικά.

Έπαιξες όμως σε κάποιες ταινίες.

Έκανα ένα γρήγορα πέρασμα σε ανεξάρτητες ταινίες, σε κάποιες συμμετείχαν και γνωστοί ηθοποιοί. Δυο κουβέντες έλεγα μόνο σε μια – δυο σκηνές. Τα παράτησα πολύ γρήγορα.

Γιατί; Τι δεν σου άρεσε;

Πήγα στο Λος Άντζελες για να ψαχτώ. Ήμουν πολύ μικρή, μόλις 20 χρονών. Δεν ήξερα τι θέλω. Εγώ φανταζόμουν ότι θα πάω και θα κάνω θέατρο, όπως στο Λονδίνο όπου μου έδιναν να μελετήσω Σαίξπηρ. Αλλά εκεί ήταν το κέντρο του κινηματογράφου. Δεν μου άρεσαν και οι ρόλοι που μου έδιναν τότε. Ήμουν πάντα η σέξι κοπέλα. Δεν μου έδινε κάτι αυτό, δεν με γέμιζε. Και κατέληξα ότι δεν με ενδιαφέρει να γίνω ηθοποιός. Δηλαδή και τώρα να έρχονταν και να μου έλεγαν “παίξε σε αυτή την τεράστια ταινία”, θα έλεγα όχι.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα