Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΧριστίνα Ανδρεάδου: Πώς από το GNTM βρέθηκε στις ερωτικές ταινίες (ΦΩΤΟ)

Χριστίνα Ανδρεάδου: Πώς από το GNTM βρέθηκε στις ερωτικές ταινίες (ΦΩΤΟ)

Τη Χριστίνα Ανδρεάδου τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Στο ριάλιτι μόδας ωστόσο δεν είχε την πορεία που θα ήθελε, καθώς ένας εκ των κριτών δεν επιθυμούσε την παρουσία της εκεί, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Μετά το πέρασμά του από το GNMT το μοντέλο πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τον κόσμο του πορνό. Μιλώντας στο «Καλοκαίρι #Νοt», εξήγησε πως πήρε την απόφαση αυτή αλλά και πως αντέδρασαν οι δικοί της άνθρωποι όταν τους ανακοίνωσε την επιθυμία της.

«Με κόψανε. Το περίμενα. Ήταν αναμενόμενο γιατί βασικά από την αρχή ένας από τους κριτές, ο κ. Μπράτης, δε με ήθελε πάρα πολύ. Το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα με κόψει. Ο κ. Σκουλός ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στους υπόλοιπους για να με περάσουν και έτσι πέρασα μέχρι την τελική φάση, να μπούμε στο σπίτι» είπε αρχικά η Χριστίνα Ανδρεάδου για το GNTM.

Το νεαρό μοντέλο όμως ασχολείται και με την υποκριτική καθώς συνεργάζεται στο θέατρο με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. «Ξεκίνησα να σπουδάζω ηθοποιός, το ήθελα από μικρή. Τώρα είμαι ήδη σε καλοκαιρινή περιοδεία με το θέατρο. Καθηγητής και μέντορας μου είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου», τόνισε σχετικά.

Όσον αφορά στην απόφαση της να γυρίσει ερωτικές ταινίες, εξήγησε: «Την πρόταση δεν μου την έκανε κανένας. Κάποιες φορές “τρώω” αναλαμπές. Την συγκεκριμένη αναλαμπή την “έφαγα” πριν τρία χρόνια περίπου. Είχα σκεφτεί ότι κάποια στιγμή θέλω να ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι. Οι δικοί μου άνθρωποι το πήραν όπως θα έπαιρναν αν τους έλεγα ότι θα παίξω στο θέατρο. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος άνθρωπος. Δηλαδή ότι κάνω στη ζωή μου το σκέφτομαι 3 και 4 φορές. Σκέφτομαι επιχειρήματα για να ξέρω τι θα πω στους δικούς μου και νομίζω ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να είμαι καλά».

Χριστίνα Ανδρεάδου: Πρώτα στο GNTM, μετά στο θέατρο και τώρα ταινία πορνό

Στην πρώτη της ταινία είχε ως συμπρωταγωνιστή τον σύντροφο της. Πώς θα αντιδρούσε όμως αν έπρεπε να παίξει με άλλον συμπρωταγωνιστή. «Νομίζω πως δεν θα έκανα. Μόνο με το αγόρι μου. Μου είναι και μένα πιο εύκολο. Γιατί κακά τα ψέματα, όταν είσαι με άνθρωπο που ξέρεις, έχεις περισσότερη χημεία» είπε και τόνισε: «Όταν ο σύντροφος μου παίζει με άλλες κοπέλες στις ταινίες δεν ζηλεύω. Είναι δουλειά. Δεν κάθομαι και εκεί να το δω. Φεύγω όταν γίνονται τα γυρίσματα».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα