Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΧαμός τα τελευταία 24ωρα στο Survivor: Μηνύσεις σε παίκτες και Ατζούν -...

Χαμός τα τελευταία 24ωρα στο Survivor: Μηνύσεις σε παίκτες και Ατζούν – Έξαλλος Πηλαδάκης (ΦΩΤΟ)

Αγριεύει η κατάσταση με όσα έγιναν στο ριάλιτι τις τελευταίες ημέρες και η κόντρα μεταφέρεται από τον Άγιο Δομίνικο στα δικαστήρια!

Εξοργισμένη ήταν στα τελευταία επεισόδιο του Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ύστερα από τον τσακωμό της με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Αφορμή στάθηκε η στάση της Βρισηίδας Ανδριώτου που αφού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της προς τους συμπαίκτες της που δε την άκουσαν για τον τρόπο που πρέπει να ρίχνουν τις βολές, εκνευρίστηκε όταν κάποιοι εξέφρασαν τις αντιθέσεις τους και έτσι αποχώρησε εκνευρισμένη από την συζήτηση.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με αφορμή τα όσα συνέβησαν, θέλησε να εκφράσει κάποια πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί off camera και την έχουν ενοχλήσει.

«Η Βρισηίδα έχει πει κάποια πράγματα για εμένα πάρα πολύ άσχημα τα οποία δεν μπορώ να πω καν τηλεοπτικά. Αποφάσισα να μην σπιλώσω το ποιόν κάποιου, να μην κάνω την κακιά αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα αυτή την υποκρισία και όλο αυτό το ψέμα που είναι αυτή η κοπέλα. Σε κανένα κοριτσάκι δεν θα επιτρέψω να μιλήσει για το ποιόν μου και για τη σχέση μου. Ξέρω πολύ ποια είμαι, πόσο έχω ζηλέψει στη ζωή μου. “Κοριτσάκι μου γλυκό μακάρι κάποια στιγμή να με φτάσεις και μακάρι να καταφέρεις και εσύ να κάνεις αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου και σταμάτα να λες πράγματα για ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν έχεις μιλήσει ποτέ μαζί τους”», ανέφερε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Η Βρισηίδα είναι τόσο ανώριμη που μιλάμε για ένα κοριτσάκι. Θα συνεχίσω να μιλάω για τυπικούς λόγους μαζί της αλλά αν θέλει κάτι παραπάνω θα πρέπει να μου ζητήσει συγγνώμη», είπε γεμάτη θυμό η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η Μαρία Καλάβρια, η οποία διατηρεί στενή φιλία με το γνωστό μοντέλο, εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Love It» και μίλησε για την συμπεριφορά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου αλλά και την αντίδραση του συντρόφου της, Κώστα Πηλαδάκη.

«Ήταν δικαιολογημένη έκρηξη της Ναυσικάς, από όσο είδα και στη συνέντευξη που έδωσε είχε μαζέψει πάρα πολλά πράγματα. Επειδή την ξέρω πολύ καλά, η Ναυσικά δεν χαρίζεται, σε κάποια άτομα κρατάει την ψυχραιμία της αλλά υπάρχει και ένα όριο. Ακόμη και τώρα το αντιμετωπίζει ψύχραιμα, ενώ η Βρισηίδα είναι κουραστική.

Είναι ντροπή! Το τι κάνει η Ναυσικά είναι δικαίωμά της. Από την άλλη τη θαυμάζω γιατί το να κρατηθεί τόσο πολύ και να μην της κάνει επίθεση είναι άξια για μένα. Η Βρισηίδα έκανε επίθεση σε όλους.

Εννοείται το συζητήσαμε με τον σύντροφό της. Ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ένας άνθρωπος άλλου επιπέδου, δεν θα καθίσει να ασχοληθεί με πράγματα που λέει ο καθένας και η καθεμία. Είναι αρκετά στεναχωρημένος με το θέμα της Ναυσικάς, γιατί ξέρει ότι αυτά τα πράγματα την ενοχλούν. Αλλά όλο αυτό το πράγμα είναι μέσα στο παιχνίδι, πάντα θα υπάρχει ο αντίλογος» σχολίασε η Μαρία Καλάβρια.

Το θέμα όμως δεν θα μείνει μόνο στα… λόγια, καθώσ η εφημερίδα Spirto αναφέρει πως ο Κώστας Πηλαδάκης είναι πάρα πολύ ενοχλημένος και αποφασισμένος παράλληλα να… κυνηγήσει το θέμα και να πάει μέχρι και τα δικαστήρια αν χρειαστεί την παραγωγή του παιχνιδιού, αλλά και παίκτες για όσα ειπώθηκαν!

Ιδού:

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα