Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΧαλκιδική: Όταν οι παπαράτσι ”τσάκωσαν” την Ελένη Μενεγάκη με τον Βασίλη Νομικό...

Χαλκιδική: Όταν οι παπαράτσι ”τσάκωσαν” την Ελένη Μενεγάκη με τον Βασίλη Νομικό έξω από το δωμάτιο 205 (ΦΩΤΟ)

Ήταν τελικά η Ελένη Μενεγάκη και ο Βασίλης Νομικός ζευγάρι; Αυτό αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που τους δείχνουν σε κοινές διακοπές.Ωστόσο, αμφότεροι διέψευδαν τα παραπάνω, επιμένοντας ότι είναι απλώς φίλοι και τίποτα περισσότερο.

Σημειώνεται πως ο Νομικός είχε αποχωρήσει από τον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1 λόγω της φημολογούμενης σχέσης του με την παρουσιάστρια.

H Ελένη Μενεγάκη και ο Βασίλης Νομικός την ώρα που έβγαιναν από το δωμάτιό τους στο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής.

Ελένη Μενεγάκη

Παρά τα όσα είχαν ακουστεί, κανένας δεν τους είχε φωτογραφίσει μαζί, πέρα από κάποιες κοσμικές εκδηλώσεις.

Το «Ciao» όμως τους εντόπισε στις καλοκαιρινές τους διακοπές και τους φωτογράφισε. «Κι αν αυτό δεν αποδεικνύει ότι η ωραία Ελένη και ο Βασίλης έχουν μία ιδιαίτερη φιλία τότε τι… άλλο», τονιζόταν στο σχετικό δημοσίευμα.

Οι δύο παρουσιαστές κατευθύνονται προς το αυτοκίνητό τους

Μεταξύ άλλων, το ρεπορτάζ του περιοδικού ανέφερε: «Γερακινή Χαλκιδικής, λοιπόν και ξενοδοχείο ‘Αλκίνοος’. Εκεί προτίμησαν να περάσουν λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς και ηρεμίας οι δυο τους.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Βασίλης Νομικός επιβιβάζονται στην BMW

Ελένη Μενεγάκη

Έφτασαν στις αρχές Αυγούστου και κατέλυσαν στο δωμάτιο 205, ενώ δίπλα τους έμενε ο κουμπάρος της Ελένης, Δημήτρης Κοντολάζος.

Οι δύο παρουσιαστές έξω από το δωμάτιό τους

Το πρόγραμμά τους περιελάμβανε ξεκούραση και μόνο ξεκούραση! Η κάμπριο BMW που είχαν μαζί τους και οδηγούσε ο Βασίλης τους έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλές έρημες ακρογιαλιές και να απολαύσουν τα μπάνια τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των υπόλοιπων τουριστών.

Στο ξενοδοχείο έμειναν μέχρι τις 14 Αυγούστου, ενώ ο Δημήτρης Κοντολάζος θα συνέχιζε τις διακοπές του για μερικές ημέρες ακόμη…

Η Ελένη Μενεγάκη έξω από το δωμάτιο του Δημήτρη Κοντολάζου

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη και ο Βασίλης είχαν κουβαλήσει μαζί τους μια δική τους τηλεόραση (!), έτσι για να μην χάσουν και την επαφή με τον χώρο!».

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα