Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΦώτης Σεργουλόπουλος: «Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε αναστολές»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε αναστολές»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Έχω σπουδάσει ηθοποιός και ανέβασα μια φωτογραφία με το βιβλιαράκι από το ΣΕΗ που είμαι μέλος από το 1983. Δεν θέλω να συζητάω για όλα αυτά που συνέβησαν στο θέατρο. Εγώ αγαπώ την αλήθεια, οπότε νομίζω πως όταν λάμπει η αλήθεια είναι για καλό».

Και πρόσθεσε: «Πάντα ζούσα ελεύθερα, δεν είχα κανένα θεματάκι. Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε καμία αναστολή στο να μιλήσει και να αποκαλυφθεί. Αυτό άρεσε και στις εκπομπές που έκανα. Όταν έκανα πρωινό με τη Μαρί (σ.σ. Μπακοδήμου) δεν είχαμε πρόβλημα να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε, ήταν σαν ριάλιτι».

Αναφέρθηκε επίσης στον γιο του, Γιώργο. «Στα παιδιά απαντάς σε ό,τι ρωτάνε, δεν χρειάζεται περισσότερη πληροφορία. Απαντάω με αλήθεια για το τι συμβαίνει γύρω μας. Προχθές ο γιος μου με ρώτησε τι είναι ο ρατσισμός. Του απάντησα ότι “ρατσιστής είναι ένας κακός άνθρωπος, ο οποίος δεν αναγνωρίζει την ελευθερία του άλλου και δημιουργεί προβλήματα για όλον τον κόσμο”» και συμπλήρωσε: «Ο Γιώργος έχει μάθει να αγαπάει τους ανθρώπους όπως είναι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πήγαν καλά τα πράγματα μέχρι τώρα».

Και έκλεισε μιλώντας για την προσωπική του ζωή: «Δεν έχω παράπονο, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Έκανα μια ζωή γεμάτη. Έκανα αυτό που ήθελα, χάρηκα, διασκέδασα, ξόδεψα, έγινα πατέρας. Είχα όμορφα παιδικά χρόνια».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα