Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΦωτογραφία σοκ: Έτσι είναι πραγματικά η Ναταλία Γερμανού!

Φωτογραφία σοκ: Έτσι είναι πραγματικά η Ναταλία Γερμανού!

Η Ναταλία Γερμανού είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz, με την παρουσιάστρια να έχει διαφορετική εμφάνιση τα προηγούμενα χρόνια και να χρειάζεται τις αισθητικές επεμβάσεις της.

Η Ναταλία Γερμανού χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η ίδια δεν έχει διστάσει να το παραδεχτεί δημόσια. Μάλιστα το 2015, κληθείσα να σχολιάσει το καυστικό σχόλιο που ακούστηκε για εκείνη όσον αφορά στις πλαστικές επεμβάσεις, αποστόμωσε με την απάντησή της.

Παλαιότερη φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού χωρίς μακιγιάζ

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Οποιαδήποτε στιγμή θελήσω να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση θα το κάνω χωρίς να ρωτήσω κάποιον. Μπότοξ έχω κάνει εδώ και δέκα χρόνια, δεν περιμέναμε τώρα να φτάσουμε σε αυτή την ηλικία. Πιο δραστικά πράγματα δεν έχω κάνει».

Επίσης, η Ναταλία Γερμανού το 2019, είχε αποκαλύψει και ένα αποτυχημένο μπότοξ που είχε κάνει, με αποτέλεσμα να μην κουνιέται τίποτα στο πρόσωπο της.

Η Ναταλία Γερμανού πριν τις πλαστικές

«Πέρυσι έκανα ένα άθλιο μπότοξ και δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα στη μούρη μου… Δεν κουνιόταν πραγματικά τίποτα. Αν είσαι τόσο μικρή σαν την κοπέλα στο GNTM δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνεις τίποτα», είχε πει.

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα