Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyle"Φωτιά" στα μπουζούκια κουκλάρα του Survivor - Τεράστιο σκίσιμο στο φόρεμα και...

“Φωτιά” στα μπουζούκια κουκλάρα του Survivor – Τεράστιο σκίσιμο στο φόρεμα και χωρίς εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

Πήγε να διασκεδάσει λίγους μήνες πριν ντυθεί νυφούλα και τράβηξε τα φλας πάνω της με την αποκαλυπτική της εμφάνιση.

Επέλεξε μια μακριά μαύρη τουαλέτα με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι και αβυσσαλέο ντεκολτέ. Ο λόγος για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που βγήκε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο «Romeo» με τον καλό της φίλο Χάρη Σιανίδη.

Πρόσφατα μίλησε για το γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη που θα γίνει το καλοκαίρι στη Μύκονο. «Θα παντρευτώ το καλοκαίρι. Δεν έχουμε βρει ημερομηνία. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα γίνει ο γάμος και σου μιλάω ειλικρινά γιατί προέκυψε το θέατρο με τις πρόβες και τα σεμινάρια, έχει και ο Κώστας συνέχεια δουλειά, δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Δεν θέλω κάποια τρομερή προετοιμασία.

Σκεφτόμαστε τη Μύκονο. Εμείς θέλουμε να γίνει ένα τεράστιο πάρτι, να γουστάρουν οι δικοί μας άνθρωποι. Δεν θα καλέσουμε πολύ κόσμο. Δεν έχω φτιάξει λίστα γάμου. Θα το πω στους καλεσμένους ένα μήνα πριν, δεν χρειάζεται νωρίτερα. Οι αγαπημένοι μας θα έρθουν. Κουμπάρα θα είναι η Λεάννα Μάρκογλου και η κολλητή μου που είμαστε από το γυμνάσιο φίλες, η Κλαρίτσα μου.

Έχει γίνει πρόταση γάμου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Με τον Κώστα δεν τσακωνόμαστε. Γνωριστήκαμε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού και μετά έτυχε μέσω παρέας και ξαναβγήκαμε δύο –τρεις φορές και πολύ μετά προέκυψε το ερωτικό. Δεν με φλέρταρε στην αρχή ο Κώστας, ήταν πολύ κύριος», δήλωσε καλεσμένη πρόσφατα στην εκπομπή «Το πρωινό».

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα