Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΦαίη Σκορδά: «Λύγισε» μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της

Φαίη Σκορδά: «Λύγισε» μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της το Σάββατο (21/09) στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και Πάλι», που ήταν καλεσμένη.

Πριν από περίπου οκτώ μήνες, η παρουσιάστρια έχασε πολύ ξαφνικά τον αγαπημένο της πατέρα, που έφυγε από τη ζωή και αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε τον θάνατό του και κυρίως εξήγησε, πώς κατάφερε να διαχειριστεί τηλεοπτικά την δυσάρεστη αυτή είδηση.

«Για παράδειγμα, κάτι πολύ δύσκολο για την περσινή σεζόν ήταν που έχασα τον μπαμπά μου. Μου είχε πει κάτι η μαμά μου και το κρατάω σαν φυλαχτό πριν βγω στον αέρα. Ήταν μια εβδομάδα, που δεν καταλάβαινα τι γινόταν, δεν καταλάβαινα… Όχι ότι τώρα καταλαβαίνω, απλώς το έχω βάλει λίγο στην άκρη. Μην το βαρύνουμε, τελοσπάντων..

Μου λέει, λοιπόν, η μαμά μου – και αυτό είναι ένα μάθημα που έχω πάρει και από το Make a wish – ότι «σε βλέπουν αυτή τη στιγμή ίσως, μαμάδες που τα μικρά τους παιδιά περνάνε μια δυσκολία. Δεν σου επιτρέπεται να δώσεις κανένα δικαίωμα». Αυτό ήταν το σωστό πράγμα που έχω ακούσει», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα