Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΦαίη Σκορδά: Δεν φαντάζεσαι πώς αποχαιρέτησε το 2020-Χαμός στο Instagram…

Φαίη Σκορδά: Δεν φαντάζεσαι πώς αποχαιρέτησε το 2020-Χαμός στο Instagram…

Καθώς αυτό το όχι και τόσο χαρούμενο έτος φτάνει επιτέλους στο τέλος του και περιμένουμε με αγωνία και ελπίδες για βελτίωση το νέο χρόνο η αγαπημένη μας Φαίη Σκορδά, μας φτιάχνει ακόμα περισσότερο τη διάθεση με την εντυπωσιακή τελευταία ανάρτησή της για φέτος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η Φαίη είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα, πάντα κομψή και στυλάτη. Δημιουργεί πάντα την τέλεια εικόνα, στην καθημερινή πρωινή εκπομπή της, Το Πρωινό, και πάει το πλατό του ΑΝΤ1 σε άλλο επίπεδο. Τι να πρωτοπούμε για την Φαίη Σκορδά! Είναι μια γυναίκα που κλέβει τις παραστάσεις σε όλες τις πιθανές εκδοχές. Ό,τι κι αν κάνει, όπου κι αν σταθεί τραβάει την προσοχή και τα φώτα σαν τις μέλισσες το μέλι.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram μετράει εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές και ακόλουθους, μετατρέποντας σε viral ό,τι δημοσίευση κάνει. Με τις υπέροχες φωτογραφίσεις της γκρεμίζει το Instagram και εμείς παραληρούμε μπροστά στις πρωτότυπες ιδέες της.

Η ξανθιά καλλονή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 έχει σίγουρα πολλά πράγματα να δώσει και να δείξει σχετικά με το στυλ, τη μόδα, αλλά και γενικά την ομορφιά. Πολλές συμβουλές περιποίησης και στυλ μας δείχνει και στην ηλεκτρονική σελίδα που διαθέτει με το όνομα Faysbook.

Δείτε λοιπόν πως αποχαιρέτησε το 2020…

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα