Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΦίλιππος Τσαγκρίδης: Αποκαλύψεις για τη συνάντησή του με την Κάθριν Εμπειρίκου –...

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Αποκαλύψεις για τη συνάντησή του με την Κάθριν Εμπειρίκου – «Αυτό το ζευγάρι θα μας απασχολήσει στο μέλλον»

Στην Αντίπαρο βρέθηκε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με αφορμή τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων του Young Patrons. Εκεί ο γνωστός επιχειρηματίας συνάντησε αγαπημένα του πρόσωπα με τα οποία μάλιστα τους συνδέει η αγάπη τους για τα έργα τέχνης.

Μέσα από φωτογραφίες, που δημοσίευσε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είδαμε μεταξύ άλλων και τη συνάντησή του με την καλή του φίλη, Κάθριν Εμπειρίκου.

Να πούμε εδώ, πως οι δύο τους έχουν φωτογραφηθεί ξανά μαζί στο παρελθόν, ωστόσο η μεταξύ τους επικοινωνία δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς τους χωρίζει η απόσταση Ελλάδας και Νέας Υόρκης, όπου ζει η Κάθριν Εμπειρίκου.

Η συνάντηση του Φίλιππου Τσαγκρίδη με την Κάθριν Εμπειρίκου

Την Τρίτη 23 Ιουλίου προβλήθηκαν οι κοινές φωτογρταφίες Τσαγκρίδη και Εμπειρίκου στην εκπομπή Summer’s Cool με τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη να αναφέρει για τη μεταξύ τους σχέση: «Μπορούμε να πούμε, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και τη διαίσθησή μας τη δημοσιογραφική υπάρχει μια μεγάλη εκτίμησή μεταξύ τους και μία μεγάλη αγάπη. Έχουν μια απόσταση. Η Κάθριν είναι στην Αμερική. Εγώ θα πω, ότι αυτό το ζευγάρι θα μας απασχολήσει στο μέλλον και ετοιμαστείτε να γράψουμε τίτλους», είπε ο Ισίδωρος Φίκαρης.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή το ταξίδι του στην Αντίπαρο, τη γιορτή του Young Patrons και τη συνάντησή του με την κα. Εμπειρίκου.

«Με μεγάλη συγκίνηση γιορτάσαμε φέτος στην Αντίπαρο τα δέκα χρόνια του Young Patrons, ενός θεσμού που δημιουργήθηκε το 2015 για να προσελκύσει το ενδιαφέρον και την υποστήριξη της νεότερης γενιάς από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, και που είχα την χαρά να ήμουν ένα από τα founding members του.

Ήταν μια μεγάλη γιορτή ανάμεσα σε ανατολές και ηλιοβασιλέματα, ένα πάρτυ με πολύ χορό που δεν θέλαμε να τελειώσει για ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα, που το είδαμε να ζωντανεύει, να επεκτείνεται, να απλώνει τα φτερά του μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου. Σε αυτή την πορεία καθοριστική ήταν και είναι η συμβολή της Αλίκης Λαμπροπούλου καθώς και μιας ομάδας πολύτιμων συνεργατών που αφοσιώθηκαν σε ένα κοινό σκοπό: να ταξιδέψει ο πολιτισμός του Μουσείου από γενιά σε γενιά και να ενώσει ανθρώπους όπου κι αν βρίσκονται με τον ισχυρότερους συνδετικούς κρίκους σε αυτή τη ζωή που δεν είναι άλλοι από την Τέχνη και την Ιστορία. Cheers στην επόμενη δεκαετία!», έγραψε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

enikos.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα