Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΦάρμα: Η Κυριακή Κατσογρεσάκη με αδιανόητο κορδόvι δεν κάλυψε ούτε τα…βασικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φάρμα: Η Κυριακή Κατσογρεσάκη με αδιανόητο κορδόvι δεν κάλυψε ούτε τα…βασικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη έχει κεντρίσει τα βλέμματα με την είσοδό της στη Φάρμα του ΑΝΤ1. Ο λόγος, είναι τόσο οι άριστες επιδόσεις της στα αγωνίσματα, όσο και η εντυπωσιακή της εμφάνιση. Μπορεί να τη γνωρίσαμε πρώτη φορά με την ιδιότητα της αεροσυνοδού στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας και στη συνέχεια να πέρασε και για λίγο από το «My Style Rocks», όμως η Κυριακή Κατσογρεσάκη δηλώνει μάχιμη και πρόθυμη να ασχοληθεί με αγροτικές εργασίες σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη, με καταγωγή από τη Σητεία, σπούδασε Φιλοσοφία αλλά έκανε την αρχή δουλεύοντας στην Emirates και μετά κατάφερε να γίνει μία από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Η ένταξη στην Emirates δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, αλλά η Κυριακή Κατσογρεσάκη κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις 700 υποψήφιες και να είναι μία από τις επτά που είχαν τα τυπικά προσόντα και πέρασαν τα τεστ με επιτυχία.

η φαρμα,η φαρμα αντ1,η φαρμα παικτες,η φαρμα συμμετεχοντες,η φαρμα mega,η φαρμα νεοι παικτες

ύο χρόνια μετά, όπως εξομολογήθηκε η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη, δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Τελικά, από τις 30 κοπέλες ήταν μία από τις δύο που επιλέχθηκαν να δουλεύουν δίπλα στους γαλαζοαίματους της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως αναφέρει η ίδια, έχει καλή σχέση με τη φύση και όταν επισκέπτεται το χωριό της κάνει αγροτικές εργασίες. Δεν αντέχει το κρύο νερό στο μπάνιο, μπορεί να δυσκολευτεί με τη συμβίωση, ειδικά με ανθρώπους που θα νιώσει ότι δεν τη σέβονται.

Δείτε την σε ένα μίνι βίντεο που είχε ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram και θα πάθεις…πλάκα!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα