Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΦάρμα: Η Κυριακή Κατσογρεσάκη κάνει… καυτό μπάνιο και εμάς μας λούζει κρύος...

Φάρμα: Η Κυριακή Κατσογρεσάκη κάνει… καυτό μπάνιο και εμάς μας λούζει κρύος ιδρώτας

Η Φάρμα επιστρέφει το βράδυ της Παρασκευής στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και ήδη πήραμε μια πρώτη γεύση από αποσπάσματα που έπαιξαν στο Πρωινό. Αυτό που προκάλεσε μια σχετική… αναστάτωση στην εκπομπή, ωστόσο, είναι το… καυτό μπάνιο που έκανε η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Με την Μαρία Μιχαλοπούλου να της ρίχνει το νερό, η Κυριακή Κατσογρασάκη χαρίζει μοναδικά πλάνα στο τηλεοπτικό φακό. Το στιγμιότυπο αποκτά έξτρα ενδιαφέρον, όταν η Μαρία Μιχαλοπούλου ζητά από τον Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπης) να της τρίψει την πλάτη…

Να θυμίσουμε πως η Κυριακή Κατσογρεσάκη έχει σπουδάσει Φιλοσοφία, αλλά η ζωή την έφερε να εργάζεται ως αεροσυνοδός. Τα τελευταία χρόνια είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος. Λατρεύει τη γυμναστική και έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Σύμφωνα με το spoiler για την Φάρμα που έκανε η Φαίη Σκορδά, αυτή την εβδομάδα η Κυριακή Κατσογρεσάκη και ο Ντούπης θα αναλάβουν χρέη υπηρετών.

Δείτε το βίντεο εδώ

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα