Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤόνια Σωτηροπούλου: Το ανύπαρκτο στρινγκ που χάθηκε στα προσόντα της

Τόνια Σωτηροπούλου: Το ανύπαρκτο στρινγκ που χάθηκε στα προσόντα της

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η ψιλόλιγνη μελαχρινή καλλονή, που κατάφερε να γοητεύσει με τα προσόντα της και τον «κινηματογραφικό» Τζέιμς Μποντ….

Φυσικά δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, απέχει πολύ από τα πρότυπα της γυναίκας τύπου μπάρμπι, αλλά αυτό ακριβώς είναι που την κάνει εξαιρετικά μοναδική.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, σαρώνοντας τις πασαρέλες με τις εμφανίσεις της και τα προσόντα της, αφού διαθέτει αναλογίες πολύ υψηλά από τον μέσο όρο…

Ξεχωριστή και μοναδική, που μάλλον θα έκανε πολλούς «αρνητές» του γάμου να το ξανασκεφτούν, η φοβερή – από άποψης – στιλ θα λέγαμε, εμφάνισή της σε επίδειξη μόδας νυφικών.

Η Τόνια  Σωτηροπούλου ντύθηκε λοιπόν νυφούλα,-  πολύ πριν βέβαια συμβεί στην πραγματικότητα -, για τις ανάγκες της επίδειξης. Το ντύθηκε, είναι μάλλον πλεονασμός, αφού εμφανίστηκε με νυφικά εσώρουχα ή μέρος αυτών.

Η αρχική εμφάνιση ήταν αναμενόμενη, η μεταβολή όμως και η πίσω όψη ήταν αποκάλυψη και απευθυνόταν σε …ισχυρούς χαρακτήρες, χωρίς προβλήματα υγείας.

Το λευκό στριγκ που φορούσε, χανόταν μέσα στους καλοσχηματισμένους γλουτούς της…και τα υπογλώσσια έπεφταν βροχή!!!

Δείτε εδώ το “χαμένο” στα προσόντα της στρινγκ

 

svg%3E

Πηγή: pagenews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα