Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤόνια Σωτηροπούλου: Είναι η πιο αισθnσιακή Βαλεντίνα του Instagram!

Τόνια Σωτηροπούλου: Είναι η πιο αισθnσιακή Βαλεντίνα του Instagram!

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αφού καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές από τη ζωή της, τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική. Έτσι, πολλές φορές έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της από το εσωτερικό του σπιτιού της όπου συμβιώνει με τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια.

Η πανέμορφη ηθοποιός με τα εξωτικά χαρακτηριστικά έγινε πιο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε μία Βρετανική ταινία, ενώ συμμετείχε και στην ταινία James Bond με τον Daniel Craig. Η Τόνια έχει γεννηθεί στην Γλυφάδα όπου και μεγάλωσε.

Ξεκίνησε τις σπουδές της στο θέατρο στη δραματική σχολή του Γιώργου Κιμούλη, που όμως ποτέ δεν ολοκλήρωσε ενώ την υποκριτική της καριέρα ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 17 ετών.

τονια σωτηροπουλου,τονια σωτηροπουλου ινσταγκραμ,τονια σωτηροπουλου γονεισ,τόνια σωτηροπούλου μαραβεγιασ,τόνια σωτηροπούλου υψοσ,τόνια σωτηροπούλου ηλικια,τονια σωτηροπουλου σπιτι,τόνια σωτηροπούλου james bond

Η γνωστή ηθοποιός εκτός από διάφορες κινηματογραφικές δουλειές, έχει μεγάλη αγάπη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου πολλές φορές αναρτά διάφορες στιγμές από την ζωή της αλλά και από την δουλειά της.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα είναι και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της γνωστής εταιρείας εσωρούχων Intimissimi, στα προωθητικά πλαίσια της οποίας φωτογραφήθηκε, ποζάροντας με ένα καταπληκτικό σετ που κάθε γυναίκα θα ήθελε και κάθε άντρας θα ονειρευόταν να φοράει η σύντροφος του, ιδίως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει.

Δείτε και θα καταλάβετε…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα