Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤυχερός ο Κοκκινάκης – Η σύντροφός του… έβγαλε το μικροσκοπικό μαγιό της...

Τυχερός ο Κοκκινάκης – Η σύντροφός του… έβγαλε το μικροσκοπικό μαγιό της και… (ΦΩΤΟ)

Η Χριστίνα Κανελλοπούλου είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα και το… θυμίζει σε κάθε ανάρτησή της στο Instagram!

Η εκθαμβωτική Χριστίνα Κανελλοπούλου εκτός από ένα εντυπωσιακό μοντέλο, έχει γίνει ευρύτερα γνωστή και για την σχέση που έχει με τον διάσημο αθλητή του πόλο και πρώην παίκτη του Survivor 1, Κώστα Κοκκινάκη.

Την πρωτογνωρίσαμε μέσα απο τα δοκιμαστικά του ριάλιτι μοντέλων στο Star. Παρότι η εντυπωσιακή αυτή νεαρή γυναίκα δοκίμασε πριν αρκετά χρόνια την τύχη της στο GNTM, δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει την εντύπωση που επιθυμούσε στους κριτές και δεν προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του διαγωνισμού.

Αυτό όμως όπως φαίνεται λίγη σημασία έχει, αφού κανένας δεν εγγυάται ότι επειδή θα πάει στο GNTM θα κάνει και καριέρα. Στην τελική ακόμα ψάχνουμε να δούμε ποιοι νικητές απο το ριάλιτι του Star κάνουν την τεράστια καριέρα στον χώρο της μόδας.

Η Χριστίνα Κανελλοπούλου, εκτός από το απόλυτα γοητευτικό της πρόσωπο και το βλέμμα που κατακτά την καρδιά κάθε follower της, αποτελεί το απόλυτο ενθουσιώδες παράδειγμα για την εκλεπτυσμένη αισθητική της φύσης.

Το αρμονικό της σώμα, με τις καμπύλες που θα ζήλευε κάθε γλύπτης, αποπνέει εκπληκτική θετική ενέργεια και καθηλώνει τα μάτια όσων την κοιτούν.

Η πανέμορφη αυτή γυναίκα καταφέρνει να αποσπά την προσοχή του κοινού και να προκαλεί αίσθηση με κάθε της δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάθε της φωτογραφία είναι μια μικρή έκρηξη που ταράζει τα νερά του διαδικτυακού κόσμου, αφήνοντας πίσω της μια ολέθρια αποτύπωση.

Τώρα μάλιστα που θα σας την δείξουμε να ποζάρει μέσα στα νερά με το μικροσκοπικό κίτρινο μαγιό μπικίνι, είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενθουσιάσει! Πόσο μάλλον όταν θα την δείτε να το βγάζει!

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα