Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤριαντάφυλλος: «Τι είναι το non binary; Εγώ είχα γνωστούς στη Ρόδο που...

Τριαντάφυλλος: «Τι είναι το non binary; Εγώ είχα γνωστούς στη Ρόδο που λέγανε ότι είναι ο Ναπολέων»

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην κάμερα ψυχαγωγικών εκπομπών δέχτηκε ερώτηση και για το ζήτημα που συζητιέται εντόνως τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τον Μάρκο Σεφερλή και τα όρια της σάτιρας.

«Τι είναι το Non binary;» αναρωτήθηκε ο τραγουδιστής όταν οι δημοσιογράφοι τον ενημέρωσαν για το σκετς του Μάρκου Σεφερλή και το Nemo.

«Το ουδέτερο; Α, δεν είσαι “ο”, “η” και είσαι “το”; Α, οκ. Το σπίτι, το αμάξι. Δε ξέρω παιδιά. Πραγματικά. Νομίζω όλους πρέπει να τους αγαπάμε και να τους σεβόμαστε. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εγώ έχω φίλους και γνωστούς μου στη Ρόδο που λέγανε ότι είναι ο Ναπολέων ή ο Αγαμέμνωνας και τους είχαν κλείσει μέσα.

Εγώ ξέρω, “Ο Γιώργος, ο Γιάννης, η Μαρία”, έτσι ξέρω από μικρό παιδί. Δε ξέρω τι έχει αλλάξει τον τελευταίο μήνα, δυο, τρεις. Μη παρεξηγηθώ, μη το κόψετε αυτό. Ο κάθε άνθρωπος έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα. Ο κάθε άνθρωπος έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα για τον εαυτό του, δε μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό… Έτσι πιστεύει… Θα ήθελα να γνωρίσει έναν τύπο να δω τι σκέφτεται να δω τι είναι» σχολίασε στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα