Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤρελαίνει κόσμο το σταυροπόδι της Δούκισσας Νομικού (ΦΩΤΟ)

Τρελαίνει κόσμο το σταυροπόδι της Δούκισσας Νομικού (ΦΩΤΟ)

Κάνει που κάνει ζέστη ακόμα καλά καλά δεν μπήκαμε στον Ιούνιο το μοντέλο και παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε ποζάροντας με τα δίμετρα πόδια της σε πρώτο πλάνο και φυσικά με το σταυροπόδι της να χαζεύει κόσμο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο και παρουσιάστρια μας επιδεικνύει τα πανέμορφα πόδια της, μιας και είναι ένα απο τα πιο δυνατά χαρτιά που έχει και σίγουρα κάθε φορά που το κάνει μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Παρότι έπεσε το κράξιμο του αιώνα στην ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα Νομικού με τα παπούτσια που επέλεξε να φορέσει, το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα μάτια στο να κοιτάζουν τα εκπληκτικά της πόδια.

«Αυτά τα παπούτσια που είναι μόδα φέτος είναι ότι πιο άκομψο υπάρχει…», «Αχ ρε κορίτσια αυτά τα παπούτσια πόσο χάλια είναι!!!!!!», «Ό,τι χειρότερο έχω δει σε παπούτσια!! Αυτά δεν είναι για διαφήμιση …. για πέταμα ειναι! Έλεος», «Απαράδεκτο πατουμενο.. κρίμα!», «Οχιιιιιιιιιιι…..τραγικο παπουτσακι αλλα δικαιουται και η πανεμορφη ενα λαθακι…», έγραψαν στα σχόλια της ανάρτησης που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού.

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα