Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤο sex toy που μοιάζει με τριαντάφυλλο και έχει κατακλύσει το TikTok...

Το sex toy που μοιάζει με τριαντάφυλλο και έχει κατακλύσει το TikTok (ΦΩΤΟ)

Μια παράμετρος του TikTok, το οποίο τον τελευταίο χρόνο έγινε αγαπημένη συνήθεια πολλών, είναι ο τρόπος που αυτή η εφαρμογή μάς έκανε γνωστά δεκάδες προϊόντα και μικρά κόλπα, τα οποία αποδείχθηκαν σωτήρια για την καθημερινότητά μας.

Tips καθαριότητας, συνταγές μαγειρικής, hacks οργάνωσης, συμβουλές fitness και δεν σταματά εκεί. Η πρόσφατη ανακάλυψη που έχει τρελάνει το TikTok ακούει στο όνομα “Rose Toys”, ανήκει στη Adorime και σχεδιάστηκε για να προσφέρει απόλαυση και ηδονή στις γυναίκες.

Το έκανε γνωστό η TikTok influencer “thatgirlgabi”, η οποία ήταν από τις πρώτες που το αποθέωσαν στη γνωστή εφαρμογή:

«Αυτό το μικρό πραγματάκι εδώ. Υπέροχο. Με έκανε να δω αστεράκια πολλές φορές», έγραψε και το post της άρεσε σε περισσότερα από 500,000 άτομα – οπότε αντιλαμβάνεστε ότι έγινε αρκετά γνωστό.

Πρόκειται για ένα ερωτικό βοήθημα το οποίο είναι σχεδιασμένο να προσφέρει ευχαρίστηση στις γυναίκες, χωρίς διείσδυση ή άμεση επαφή με το σώμα, ενώ το τριανταφυλλένιο σχήμα του το κάνει ιδανικό και για παιχνίδι με τις θηλές.

Λειτουργεί με δόνηση και αέρα, προσφέρει εφτά λειτουργίες, φορτίζει με USB και είναι αδιάβροχο. Μετά το συγκεκριμένο video στο TikTok, το προϊόν που κοστίζει περίπου 50€ στο amazon.com, ξεπούλησε και προσωρινά δεν είναι διαθέσιμο. Οι αξιολογήσεις κάτω από το προϊόν επιβεβαιώνουν τα όσα υποστήριξε η TikTok user στο video της με τις περισσότερες γυναίκες που το δοκίμασαν να λένε πως τους άγγιξε την ψυχή και έκανε τα πόδια τους να τρέμουν.

«Φανταστείτε τον καλύτερο οργασμό που είχατε ποτέ ή το καλύτερο στοματικό που σας έκαναν και πολλαπλασιάστε το επί 10», έγραψε μία γυναίκα και συνέχισε: «Κάνει τη δουλειά σε λίγα δευτερόλεπτα. Μου ήταν δύσκολο να το αντέξω».

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα