Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤο ντροπιαστικό σκηνικό που κατέληξε σε έναν υπέροχο γάμο - Η πρώτη...

Το ντροπιαστικό σκηνικό που κατέληξε σε έναν υπέροχο γάμο – Η πρώτη μοιραία συνάντηση Χατζίδου & Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν καταφέρει να κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα του έρωτά τους από τότε, που έγινε γνωστή η σχέση τους μέχρι και σήμερα, που έχουν κάνει τη δική τους οικογένεια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν χρόνια στο γυμναστήριο, που πήγαινε η τραγουδίστρια, στο οποίο μάλιστα εργαζόταν ο ο πλέον σύζυγός της.

Μέσα από το Breakfast at star, που παρουσιάζει το ζευγάρι αποκάλυψαν και οι δύο την Παρασκευή 23/6 πως ήταν η στιγμή της πρώτης συνάντησής τους, τότε που έπεσαν τα πρώτα βλέμματα ανάμεσά τους.

Η αποκάλυψη για την πρώτη συνάντηση της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου

«Ο Ετεοκλής κρατούσε μια σκαλέτα με το πρόγραμμα της γυμναστικής και τον έβλεπα παιδιά και φαινόταν ότι ντρέπεται και λέω: “τέτοιο παιδί και να ντρέπεται κιόλας, τρελαίνομαι”», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Αυτό είναι το δώρο του Ετεοκλή Παύλου για τη γιορτή της Ελένης Χατζίδου

Οι εκλογές και η συμμετοχή του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό της Euroleague, μπορεί να έκλεψαν εφέτος τα «φώτα» από τους Κωνσταντίνους και τις Ελένες, που γιόρταζαν χθες, δεν τους στέρησαν όμως τα δώρα. Ανάμεσα σε αυτά που έλαβε η Ελένη Χατζίδου για την ονομαστική της εορτή ήταν και λίγη …τύχη από τον σύζυγό της.

Ο Ετεοκλής Παύλου πήρε πολλά δώρα στο κορίτσι του, όπως αποκάλυψε στους ινσταγκραμικούς φίλους του, αλλά και έναν λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά», από τον οποίο θα μπορούσε να επωφεληθεί και ο ίδιος, μιας και το παιχνίδι μοιράζει κέρδη έως 10.000 ευρώ.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα