Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyle«Το να πηγαίνειας σε εκκλησία ενώ είσαι σκ@@@υχος δεν σε κάνει καλό...

«Το να πηγαίνειας σε εκκλησία ενώ είσαι σκ@@@υχος δεν σε κάνει καλό χριστιανό» – Η οργισμένη απάντηση της Τούνη γιατί η βάφτιση έγινε εκτός ναού

Την οργισμένη αντίδραση της Ιωάννας Τούνη προκάλεσε ερώτηση που της έγινε κατά τη διάρκεια Q&A στο Instagram σχετικά με τη βάφτιση του γιου της, όταν ένας από τους χρήστες αναρωτήθηκε «κανονικά το παιδί δεν έπρεπε να μπει σε εκκλησία στην βάφτιση για να ευλογηθεί;».

«Υπάρχει κάπου γραμμένο από τον Χριστό ή τους Αποστόλους ότι η βάφτιση πρέπει να γίνεται μέσα σε εκκλησία;» απάντησε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Τα μυστήρια μπορούν να γίνουν οπουδήποτε. Από κτήματα και βουνά, σε ποτάμια όπως έκανε ο Άγιος Ιωάννης ο βαπτιστής στον Ιορδάνη» συνέχισε στην απάντησή της που κατέληξε ως εξής:

«Το να βαφτίσεις το παιδί σου σε ναό δεν το κάνει πιο φωτισμένο. Το να πηγαίνεις σε εκκλησία ενώ είσαι κουτσομπόλης και σκατόψυχος δεν σε κάνει καλό χριστιανό!».

toyni-paidi2

 

Η influencer εξήγησε σε άλλη ερώτηση πώς επέλεξαν το όνομα Πάρης με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον γιο τους: «Είναι το αρχαίο ελληνικό και δεν βγαίνει από το Παρασκευάς ή κάποιο άλλο. Υπάρχουν ιερείς που δεν έχουν πρόβλημα να βαφτιστεί το παιδί με όνομα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιον Άγιο. Θα γιορτάζει τον Αγίων Πάντων οπότε».

Σε υστερόγραφο, δε, υποστήριξε: «σκεφτείτε απλά ότι η Βίσση και η Βανδή δεν λέγονται έτσι κανονικά, αυτά είναι παρατσούκλια που «βοήθησαν» στην επιτυχία. Ουσιαστικά το όνομά σου είναι ένα mini marketing του εαυτού σου».

touni-paidi3

Αποκάλυψε, επίσης, ότι το όνομα Πάρης δεν ανήκει σε κανέναν από τους παππούδες ή τους συγγενείς μας» αλλά «άρεσε στον Δημήτρη και σε εμένα και το αποφασίσαμε ομόφωνα (πράγμα περίεργο γιατί συνήθως διαφωνούμε σε όλα)».

tuni-paris-1

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα