Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤο ιδιοφυές κόλπο της Κέιτ Μίντλετον για να μην απαντά σε προσωπικές...

Το ιδιοφυές κόλπο της Κέιτ Μίντλετον για να μην απαντά σε προσωπικές ερωτήσεις

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, θεωρείται ευρέως ως ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011.

Ως σύζυγος ενός μελλοντικού βασιλιά, ο ρόλος της ως μέλος της ανώτερης βασιλικής οικογένειας είναι απίστευτα σημαντικός καθώς υποστηρίζει εκατοντάδες φιλανθρωπικές οργανώσεις – από τη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας μέχρι τη βοήθεια ατόμων με προβλήματα εθισμού.

Καθώς μια μέρα θα γίνει η βασίλισσα, είναι ζωτικής σημασίας να έχει μια σταθερή αντίληψη για το τι αναμένεται από αυτήν. Και, σύμφωνα με έναν πολύ διάσημο ηθοποιό, η πριγκίπισσα εφαρμόζει μια έξυπνη τακτική όταν συναντά ανθρώπους στις επίσημες υποχρεώσεις και εμφανίσεις της για να εμποδίσει τη συζήτηση να απομακρυνθεί από τα ζητήματα που αφορούν άμεσα την εκδήλωση.

Όπως αποκάλυψε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Rami Malek, η πριγκίπισσα της Ουαλίας πρέπει να είναι «εξαιρετικά προσεκτική» όταν μιλάει δημόσια, προτού αποκαλύψει ότι πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως νταντά στο βασιλικό ζευγάρι. Ο ηθοποιός της Bohemian Rhapsody συνάντησε το ζευγάρι στο Royal Albert Hall για την πρεμιέρα της ταινίας του James Bond «No Time to Die» στο Λονδίνο. Αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά συναντήθηκαν καθώς είχαν προηγουμένως συνομιλήσει στα BAFTA το 2019.

 

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο αμερικανικό talk show, Jimmy Kimmel Live, ο Malek αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για την άτυπη συνομιλία του με την πριγκίπισσα.

«Μόλις κοίταξα την πριγκίπισσα Κέιτ σε ένα σημείο και είπα, “Αυτό πρέπει να είναι εξαντλητικό”. Και είπε, “Γιατί;” [απάντησα] ‘Μόλις έκανες μωρό, σωστά;’ Νομίζω ότι ξαφνιάστηκε». Την ώρα της συνάντησης, η πριγκίπισσα είχε καλωσορίσει πρόσφατα τον πρίγκιπα Λούις , αλλά φαίνεται ότι το θέμα των μωρών φαινόταν εκτός ορίων για την λαμπερή πριγκίπισσα. Ο Malek θυμήθηκε ότι η Κέιτ απέτρεψε γρήγορα την ερώτηση, αντί να επιλέξει να επικεντρωθεί σε αυτό, ρωτώντας πώς είναι.

Συνέχισε: Μου είπε «Όχι, πώς είσαι;», και με τον πιο βασιλικό, κομψό τρόπο, μου έριξε μια ματιά. Αλλά μπορείς να πεις. Φαντάσου, είσαι ντυμένος, πρέπει να μιλήσεις με όλους αυτούς τους ηθοποιούς. Είναι τόσο προσεκτικοί».

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ «Kate Middleton: Working Class to Windsor», η Κέιτ Μίντλετον είχε ιδιαίτερα μαθήματα που επικεντρώθηκαν στο «πώς να είσαι βασιλική σύζυγος» – κάποιες οδηγίες μάλιστα υποτίθεται ότι προήλθαν από την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η δημοσιογράφος Ashley Pearson είπε στο ντοκιμαντέρ: «Από την αρχή, η Κέιτ Μίντλετον είχε μεγάλη υποστήριξη από τη βασιλική οικογένεια, και είχε πραγματικά οδηγίες από τη βασίλισσα. Αυτό ήταν για να βεβαιωθεί ότι ήξερε όσα περισσότερα μπορούσε και τι να κάνει σε κάθε περίσταση – έχοντας κατά νου, φυσικά, ότι δεν μεγάλωσε σε αυτόν τον κόσμο».

«Υπήρχαν πράγματα όπως το να μάθεις πώς να βγαίνεις από μια άμαξα χωρίς να εκθέτεις τη σεμνότητά σου και να μάθεις πώς να σκύβεις για να πάρεις λουλούδια από μια νεαρή κοπέλα χωρίς να εκθέσεις τη σεμνότητά σου. Πράγματα που ποτέ δεν θα πίστευες ότι θα έπρεπε να μάθεις αλλά, φυσικά, μια γυναίκα στη θέση της θα έπρεπε σίγουρα να ξέρει. Υπήρχαν όλων των ειδών μικρές λεπτομέρειες και μικρές εθιμοτυπίες – πώς να κάθεται, σε ποιον να μιλάει, σε ποιον να μην μιλάει, τι πιρούνι να χρησιμοποιεί και ό,τι άλλο θεώρησαν ότι έπρεπε να ξέρει. Στην πραγματικότητα της δόθηκαν μαθήματα για το πώς να είναι βασιλική σύζυγος».

Πηγή:enikos.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα