Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤο ενοίκιο που πληρώνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο σπίτι του με την...

Το ενοίκιο που πληρώνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο σπίτι του με την Τούνη

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι πλέον μετακόμισαν σε νέο σπίτι, για να στεγάσουν τον έρωτά τους, και το ανακοίνωσαν μέσω Instagram. To σπίτι στο οποίο μετακόμισε το ζευγάρι, όχι μόνο είναι αρκετά δυσπρόσιτο οικονομικά, αλλά μάλιστα έχει και πολύ «ιδιαίτερους» γείτονες.

Το ενοίκιο που πληρώνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη στο νέο τους σπίτι

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετακόμισε σε νέο σπίτι στην Αθήνα, το οποίο όχι μόνο είναι αρκετά μεγαλύτερο όπως είδαμε, αλλά είναι και πανάκριβο, αφού πρόκειται για μεσοτοιχία με το σπίτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη και του μέλλοντα συζύγου της στα βόρεια προάστια.

Το σπίτι που αγόρασε η Τούνη στην Θεσσαλονίκη

Ωστόσο η Ιωάννα Τούνη πρόσφατα αγόρασε το δικό της σπίτι στην Θεσσαλονίκη και το ανακοίνωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πως αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της και έτσι αγόρασε το δικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Όπως εξήγησε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της, εδώ και καιρό προσπαθούσε να πάρει το δικό της σπίτι και επιτέλους τα κατάφερε.

«Νομίζω είναι η ένατη μετακόμιση που κάνω μέσα σε έναν χρόνο. Έχω αλλάξει 9 σπίτια. Αυτή την φορά είμαι στην ίδια πολυκατοικία, δύο ορόφους πιο πάνω. Fresh start και ελπίζω να είναι και η τελευταία μετακόμιση. Αγόρασα σπίτι! Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και έψαχνα πολύ καιρό μέχρι τώρα. Ανυπομονώ να σας το δείξω», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα