Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤους... χώρισε η απόσταση! Τι συμβαίνει με Βασίλη Μπισμπίκη και Δέσποινα Βανδή

Τους… χώρισε η απόσταση! Τι συμβαίνει με Βασίλη Μπισμπίκη και Δέσποινα Βανδή

Η σχέση αυτή μετράει αρκετούς μήνες παρά το γεγονός πως κανένας από τους δυο δεν έχει παραδεχθεί πως είναι μαζί. Η Δέσποινα Βανδή περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά κυλούν από το καλό στο καλύτερο κι αυτό… βγαίνει προς τα έξω!

Από την άλλη και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο νέος της σύντροφος, βρίσκεται σε μια τέτοια φάση πάνω κάτω οπότε… ήρθε και κόλλησε η όλη κατάσταση! Ωστόσο, αρκετές μέρες τον μήνα αναγκάζονται να αφήσουν την ερωτική τους φωλίτσα καθώς ο ηθοποιός λόγω των γυρισμάτων της σειράς Κομάντα και Δράκοι ταξιδεύει συχνά στην Κρήτη.

Και κάπως έτσι, λοιπόν, αυτή η εβδομάδα έχει βρει ξεχωριστά το ζευγάρι αφού ο ένας (Δέσποινα) παραμένει στην Αθήνα και ο άλλος (Βασίλης) είναι στα Χανιά.

Στον προσωπικό τους λογαριασμό, μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης 20/10, δημοσίευσαν φωτογραφίες από τις εξόδους τους. Ο ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστή ταβέρνα της Κρήτης για φαγητό ενώ η τραγουδίστρια το διασκέδασε σε εστιατόριο με φίλους και γνωστούς ενώ πριν είχε πάει θέατρο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα