Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤι συνέβη στο Instagram μετά την ανάρτηση της Καλομοίρας με εφαρμοστό δερμάτινο...

Τι συνέβη στο Instagram μετά την ανάρτηση της Καλομοίρας με εφαρμοστό δερμάτινο κολλάν…Αντέχεις;

Η Μαρία Καλομοίρα Σαράντη, πιο γνωστή απλά ως Καλομοίρα, είναι Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και YouTuber.

Η Καλομοίρα Σαράντη έγινε γνωστή από ριάλιτι τραγουδιού, όπου είχε ξεχωρίσει για το αστείρευτο ταπεραμέντο της, την ναζιάρικη φύση της, καθώς και για την πηγαία φωνή της. Πρόκειται για ένα πάνγλυκο πλάσμα που βοηθάει πάντα τους άλλους και δεν δίστασε στο απόγειο της καριέρας της , να τα παρατήσει όλα και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2004, με τη συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Fame Story», στο οποίο και κατέκτησε την πρώτη θέση. Έχει κυκλοφορήσει συνολικά τέσσερις προσωπικούς δίσκους -με τον πρώτο της να γίνεται χρυσός και να επανακυκλοφορεί-, ένα karaoke, τέσσερα cd singles και συνολικά 21 τραγούδια.

Έχει ασχοληθεί επίσης με την παρουσίαση τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών εκπομπών, έχει συμμετάσχει στη σειρά «Η Λάμψη», έχει κάνει promotion σε αρκετές επώνυμες εταιρείες και έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από αξεσουάρ με το όνομά της.

Το 2008, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι «Secret Combination» και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Έχει συνεργαστεί με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Διονύσης Σαββόπουλος, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Γονίδης, Έλλη Κοκκίνου.

Το 2020, δημιούργησε ένα κανάλι στο YouTube, που λέγεται «Kalomira» και είναι lifestyle περιεχομένου.

Πιο όμορφη από ποτέ ποζάρει στο φωτογραφικό φακό και τα σπάει….

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalomira (@itskalomira)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα