Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤι συμβαίνει με Μαίρη Συνατσάκη και Ιαν Στρατή; Η γάτα που τους...

Τι συμβαίνει με Μαίρη Συνατσάκη και Ιαν Στρατή; Η γάτα που τους πρόδωσε!

Ένα απρόοπτο και σε γενικές γραμμές αδιάφορο γεγονός, που όμως έγινε αντιληπτό από την ερευνητική ομάδα της sportime, κατά τη διάρκεια του τελευταίου video της Μαίρης Συνατσάκη μαρτυρά κάτι που η Μαίρη δεν αναφέρει στο video.

Όπως μπορεί κανείς να δεί στο 38 δευτερόλεπτο του video με τίτλο «Home Tour Περίπου…» , την ώρα που η Μαίρη Συνατσάκη μας μιλάει, μια γάτα εμφανίζεται στο πλάνο, στη δεξιά μεριά του video. Μια γάτα που όμως κάτι μας θυμίζει. Κάπου είχαμε δει ξανά αυτή τη γάτα, είμασταν σίγουροι. Σπάσαμε το κεφάλι μας, κάναμε 3 meetings για αυτό, και τελικά η λύση βρέθηκε.

Η γάτα που έκανε πέρασμα στο 38ο δευτερόλεπτο του σημερινού video από το νέο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη, είναι η ίδια γάτα που πριν 4 μήνες μας σύστηνε ο Ιαν Στρατής στο Instagram του. Δείτε και τις φωτογραφίες.

Θα μπορούσε να είναι απλά μια παρόμοια γάτα; Μάλλον δύσκολο αφού οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες και το Yin Yang μαυρο-καφε pattern στο κούτελό της είναι χαρακτηριστικά.

Πως όμως βρέθηκε ο booger , η γάτα του Ιαν Στρατή στο νεό σπίτι της Μαίρης Συηνατσάκη; Υπάρχουν αρκετά σενάρια. Τα δυο επικρατέστερα είναι
– Ο Ιαν Στρατής έχασε πριν λίγο καιρό τη γάτα του. Εκανε προσπάθειες να τη βρει, μάταια όμως. Την ίδια στιγμή που ο Ιαν έχει πέσει σε βαθιά στενοχώρια, η Μαίρη βρίσκει μια γάτα που νομίζει ότι είναι αδέσποτη και την περιθάλπει. Ιαν αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές, την γάτα σου την έχει η Μαίρη, μπορείς να την καλέσεις να τη ζητήσεις πίσω (αν δεν έχεις το τηλέφωνο της Μαίρης στείλε της ένα μήνυμα στα social).
– Ο Ιαν Στρατής με τη γάτα του ήταν στο νέο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη. Η Μαίρη απλά αμέλησε να μας τον δείξει.

Ότι πάνως και αν συμβαίνει με Μαίρη Συνατσάκη Ιαν Στρατής , o Μπούγκερ μας φαίνεται συμπαθέστατος και θα χαρούμε να τον δούμε και στα επόμενα videos της Μαίρης

Δείτε και το επίμαχο video:

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα