Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤι δεν πρέπει να φάτε πριν το σεξ

Τι δεν πρέπει να φάτε πριν το σεξ

Σίγουρα φαντάζεστε ότι το σκόρδο και το κρεμμύδι δεν είναι μια καλή επιλογή στο φαγητό αν πρόκειται να… ερωτοτροπήσετε στη συνέχεια, λόγω της οσμής τους. Η φασολάδα, από την άλλη, μπορεί να μην αφήνει οσμές τέτοιου τύπου, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε αέρια και φούσκωμα. Τι άλλο, όμως, πρέπει να αποφύγετε πριν το σεξ;

Υπάρχει μια ομάδα λαχανικών, που ενώ είναι σούπερ υγιεινή για την καθημερινότητά μας, μπορεί να μας… εκθέσει σε τετ-α-τετ καταστάσεις. Ο λόγος για τα σταυρανθή λαχανικά, στα οποία συγκαταλλέγεται το μπρόκολο, το κουνουπίδι, η λαχανίδα, το λάχανο και μπορεί να μας οδηγήσουν σε δύσκολη θέση.

Ο λόγος είναι η ραφινόζη και οι θειικές ενώσεις τους, που δημιουργούν επίσης αέρια σαν τη φασολάδα, και μπορεί να σας δημιουργήσουν πόνο και αμηχανία. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι άνθρωποι δεν διαθέτουν το ένζυμο που διασπά τη ραφινόζη που βρίσκεται σε αυτά τα λαχανικά, κι έτσι όταν φτάσουν στο παχύ έντερο, «ζυμώνονται» από βακτήρια και παράγουν μεθάνιο, διοξείδιο του άνθρακα και υδρογόνο, που οδηγούν σε αέρια.

Τα σταυρανθή λαχανικά, όμως, είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες, γι’ αυτό δεν πρέπει να τα αφαιρέσετε από τη διατροφή σας, απλώς να τα αποφεύγετε πριν από μια ρομαντική έξοδο, για να προλάβετε τα απρόοπτα.

πηγή clickatlife.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα