Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤην αναγνωρίζεις; Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε πορνοστάρ και τα πέταξε όλα - Σεισμός...

Την αναγνωρίζεις; Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε πορνοστάρ και τα πέταξε όλα – Σεισμός από το φουλ φρόνταλ

Σε μία κοινωνία που της αρέσει να κοιτάζει από την κλειδαρότρυπα, να ζει με τις ένοχες απολαύσεις της και να αναδεικνύει τα στερεότυπά της, το πορνό γίνεται αυτομάτως το θύμα των ταμπού της. Την ίδια στιγμή που όλοι βλέπουμε πορνό, συνεχίζουμε να δείχνουμε μία απάθεια στους πρωταγωνιστές και τους δίνουμε ως μόνιμη ανταμοιβή τον χλευασμό μας.

Ωστόσο το 2021 έχει φτάσει η ώρα να σταματήσει αυτή η “κακοποίηση”. Το Playboy δίνει φωνή και βήμα σε εκείνες που καταφέρνουν να εμπνεύσουν τις υπόλοιπες γυναίκες με τις ιστορίες τους. Που δε φοβούνται να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους και την ενδυνάμωση που έρχεται μέσω αυτής. Η στήλη Playboy All Stars έρχεται να μιλήσει για όλες εκείνες τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία ενηλίκων. Γυναίκες ταλαντούχες, όμορφες και αυτοδημιούργητες. Όπως συμβαίνει με την περίπτωση της Keisha Grey.

Η Keisha πόζαρε στον φακό του Agent X και δηλώνει εκστασιασμένη για τη συνεργασία της με το Playboy. “Είμαι ερωτευμένη με το Playboy. Για μένα σημαίνει ενδυνάμωση, ομορφιά και σεξουαλικότητα. Θεωρώ πολύ σημαντική την επιλογή του brand να μιλήσει ανοιχτά για τη βιομηχανία ενηλίκων”, αναφέρει αρχικά για να προσθέσει.

Αν είσαι λάτρης της ψυχαγωγίας των ενηλίκων, πιθανότητα είσαι εξοικειωμένος με τη δουλειά μου. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στη δουλειά μου είναι η συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες. Όπως φωτογράφοι, μακιγιέζ και σκηνοθέτες”.

Ποια είναι όμως η Keisha όταν δεν την βλέπουμε μπροστά από τις κάμερες; “Έχω πάθος με τη μουσική. Παίζω βιολοντσέλο. Η μουσική επηρεάζει πραγματικά το συναίσθημα. Κάτι που δεν ξέρουν για μένα οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πως σπουδάζω κτηνιατρική. Μου αρέσει να βρίσκομαι με ζώα και να τα βοηθώ”.

Πηγή: playboy.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα