Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤζούλια Καραγιάννη: Το απόλυτο κορμί του Power of love-Μία γυναίκα που δύσκολα...

Τζούλια Καραγιάννη: Το απόλυτο κορμί του Power of love-Μία γυναίκα που δύσκολα ξεχνιέται…Ειδικά μετά από αυτή την φωτογράφιση!

Η Τζούλια Καραγιάννη είναι μια από τις πρώην παίκτριες του Power of Love η οποία συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού αγάπης στον ΣΚΑΙ.

Είναι από τη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον χώρο του μόντελινγκ. Η ίδια έχει δηλώσει πως προτέρημά της θεωρεί πως είναι το γεγονός ότι είναι καλοπροαίρετη ενώ ως ελάττωμα είναι το ότι πρόκειται για ένα υπερκαταναλωτικό άτομο.

Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα και σε μια σχέση είναι ρομαντική. Το βλέμμα ενός άντρα είναι εκείνο που την ιντριγκάρει. Η Τζούλια Καραγιάννη είναι μια γυναίκα που της αρέσει να φροντίζει τον σύντροφο της και δεν την ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση σε έναν άντρα.

Σε μια σχέση είναι ρομαντική και καθόλου εγωίστρια. Αν και νιώθει σέξι, παραδέχεται πως έχει φάει χυλόπιτα από άντρα ενώ δεν αντέχει καθόλου εκείνους που είναι ζηλιάρηδες. Αισθάνεται επίσης, πως σε μια σχέση γίνονται συμβιβασμοί και έχει αισθανθεί πως έχει ζήσει έναν μεγάλο έpωτα.

Μαζί της ως αγαπημένο αντικείμενο στο Power of Love είχε πάρει μια κουβερτούλα της μητέρας της και την πήρε μαζί της επειδή της θυμίζει το σπίτι της και τη μαμά της. Είναι πολύ συνδεδεμένη με την οικογένεια. Θέλει να κάνει και τη δική της κάποια στιγμή.

Όπως είχε τονίσει η ίδια στην παρουσίασή της, τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας άντρας ώστε να αισθανθεί πως με αυτόν μπορεί να κάνει οικογένεια και παιδιά και να μείνει μαζί του για πάντα είναι: Να είναι τρυφερός, ευαίσθητος και καλλιεργημένο ενώ είναι πολύ σημαντικό να είναι σε θέση να καταλαβαίνει το άτομο που έχει απέναντί του.

Η όμορφη Τζούλια έχει έναν απίστευτο λογαριασμό στο Instagram και μας δείχνει το εκπληκτικό της σώμα σε όλες του τις εκδοχές. Η μελαχρινή καλλονή είχε προσπαθήσει να είναι μαζί με τον Μιχάλη Κάββαλο, αλλά το ειδύλλιό τους δεν ευοδώθηκε στο σπίτι της αγάπης. Η μελαχρινή καλλονή μας έχει λείψει και με κάθε της ανάρτηση λιώνουμε!

Η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού της αγάπης, Power of Love, Τζούλια Καραγιάννη, αποτέλεσε μία από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες του reality που προβάλλονταν στο κανάλι του Skai.Είναι μία πανέμορφη σαγηνευτική καλλονή, με κορμί κόλασn και αγγελικό πρόσωπο.

Η νεαρή κοπέλα ζει ελεύθερη την ζωή της και πραγματοποιεί διάφορες φωτογραφίσεις ανά τον κόσμο. Αυτή τη φορά πόζαρε και η αλήθεια είναι μας άφησε με το στόμα ορθάνοιχτο….

Ε εντάξει τι άλλο να ζητήσουμε!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα