Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤζούλια Αλεξανδράτου: Το λευκό φόρεμα… έπεσε σε δημόσια θέα - Δεν φορούσε...

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το λευκό φόρεμα… έπεσε σε δημόσια θέα – Δεν φορούσε ΤΙΠΟΤΑ!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου φεύγοντας διά παντός από την Ελλάδα είχε πει πως οι ταινίες πopνό που συμμετείχε ήταν λάθος της ηλικίας και πως οι Έλληνες είναι άχρηστοι κτλ., ενώ είχε τονίσει ότι θα είναι μια άλλη Τζούλια από αυτό που γνωρίζαμε.

Ε, δε φαίνεται να κράτησε και πολύ την υπόσχεση της αν κρίνουμε από αυτά που δεν φόρεσε σε εμφάνιση της λίγο καιρό αργότερα σε κλαμπ.

Η Τζούλια λοιπόν είχε προγραμματισμένη παρουσία σε κλαμπ στο εξωτερικό για να τραγουδήσει (sic) και επέλεξε να μη φορέσει εσώpoυχα, αλλά αρκέστηκε σε ένα λευκό ένδυμα που άφηνε ακάλυπτη όλη την πλάτη, με βαθύ vτεκoλτέ, που δεν ανέβαινε μέχρι πάνω στην περιοχή των oπισθίων όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες

Τα χρόνια πέρασαν η Τζούλια Αλεξανδράτου άφησε το πορνό αλλά έπιασε το ονλυφανς! Εκτός από αυτό έπιασε και παιδί, αφού πρόσφατα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η οποία είναι στον 4ο μήνα!

Έχει ανακοινώσει στους followers ότι όλη την εγκυμοσύνη της θα την βλέπουν από το ονλυφανς με πληρωμή, ενώ περιμένει κορίτσι για το οποίο σκέφτεται όπως έγραψε σε ένα Story να το βγάλει Η Τζούλια

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα