Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤζένη Χειλουδάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργείο

Τζένη Χειλουδάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργείο

Μετά από ένα κρίσιμο χειρουργείο που έκανε η Τζένη Χειλουδάκη, ανακοίνωσε πως όλα πήγαν καλά. Όπως είχε εξομολογηθεί, θα αφαιρούσε τα δύο της στήθη λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η επέμβαση λοιπόν έγινε στην Κρήτη και μετά το τέλος της, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της μέσα από το νοσοκομείο και περιέγραψε όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Η ανάρτηση που έκανε πριν το χειρουργείο και η έκκληση

«Βρίσκομαι ήδη στην ιδιωτική κλινική στα Χανιά……πριν λίγο πέρασε και ο αναισθησιολόγος. Είπαμε μερικά πραγματάκια. Νερό και φαγητό μέχρι τις 9 απόψε και αύριο το πρωί στις 8 με βάζουν στο χειρουργείο. Αν όλα πάνε καλά επιστρέφω στη Σητεία μου από βδομάδα.

Τη μανούλα και τα ζώα μου τα φροντίζουν υπέροχοι άνθρωποι και τους ευχαριστώ από καρδιάς…αργότερα μέσα στο μήνα έχω να κάνω άλλες εξετάσεις, κολονοσκόπηση, άνω και κάτω κοιλία αλλά και συκώτι νεφρά και άλλα εσωτερικά όργανα καθώς και εγκεφαλοσκαναρισματα….. 3000ε θα κοστίσει το χειρουργείο μου και έχουν φύγει ήδη άλλα 1000ε σε εξετάσεις, γιατρούς καθώς και άλλα χρήματα σε, διαμονή, μεταφορικά, ενοικίαση αυτοκινήτου και λοιπά έξοδα….όποιος ακόμα με αγάπη θέλει να στείλει έστω και τη μικρότερη βοήθεια θα την δεχτώ ταπεινά με χαρά………Σας φιλώ γλυκά. Τριπλά η ζωή να σας επιστρέφει ότι κάνετε για μένα. Είπαμε… κάρμα όλα..» έγραψε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα