Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤζένη Καζάκου: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη στην πιο αισθnσιακή πλευρά της!

Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη στην πιο αισθnσιακή πλευρά της!

Η πανέμορφη κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα και ιδιαίτερα πλάσματα στον χώρο της showbiz. Η εικοσιπεντάχρονη Τζένη Καζάκου έχει πάρει το όνομα της από την μία και μοναδική Τζένη Καρέζη η οποία φυσικά ήταν η γιαγιά της. Η νεαρή κοπέλα έχει επιλέξει να ακολουθήσει τα βήματα όλης της οικογένειάς της, καθώς η υποκριτική κυλάει στις φλέβες της. Οι γονείς της παρόλο που έχουν χωρίσει, διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και μεταξύ τους αλλά και όσον αναφορά τη σχέση με το παιδί τους.

Η Τζένη έχει κληρονομήσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των γονιών αλλά και των παππούδων της, καθώς εκτός από μία εξαιρετική εμφάνιση που σου κόβει την ανάσα με την φυσική ομορφιά της, διαθέτει και ένα καλλιεργημένο πνεύμα.

Ασχολείται με το θέατρο και σπουδάζει υποκριτική ενώ της αρέσει η ποίηση και πολύ συχνά ανεβάζει αποσπάσματα ποιημάτων της μέσα από το λογαριασμό της στο instagram. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram δεν είναι ο συνηθισμένος μιας κοπέλα στην ηλικία της (ευτυχώς!).

Πρόκειται για ένα καλλιεργημένο κορίτσι, που λατρεύει το διάβασμα, τη μουσική, το θέατρο και την ποίηση.  Οι αναρτήσεις της είναι η μία καλύτερη από την άλλη ενώ σε πολλές αναδεικνύεται η μοναδική και ξεχωριστή ομορφιά της.

Δείτε την στις παρακάτω αναρτήσεις και θα καταλάβετε!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα