Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤζένη Θεωνά: Αυτός είναι ο γνωστός ηθοποιός που είχε σχέση πριν τον...

Τζένη Θεωνά: Αυτός είναι ο γνωστός ηθοποιός που είχε σχέση πριν τον Δήμο Αναστασιάδη

ίγο πριν γίνει ζευγάρι με τον Δήμο Αναστασιάδη, η Τζένη Θεωνά διατηρούσε σχέση με έναν πολύ γνωστό ηθοποιό για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Κοντόπουλο. Σύμφωνα με το «Ciao», οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων το 2010 και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Τότε η Τζένη είχε μόλις χωρίσει από τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο.

«Η Γερμανίδα Άντζελα της δημοφιλούς σειράς του ΜΕGA “Πίσω στο σπίτι” είναι ερωτευμένη με τον Σταύρο από την “Πολυκατοικία”» αναφερόταν σε δημοσίευμα της εφημερίδας.

Το 2013, οι δυο ηθοποιοί είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο θεατρικό έργο του Γρηγόριου Ξενόπουλου «Ο Πειρασμός», ενώ παράλληλα συγκατοικούσαν σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τζένη Θεωνά

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε διάφορες βραδινές εξόδους τους, όπως σε κινηματογράφο του Φαλήρου και σε γνωστό εστιατόριο για δείπνο στη συμπρωτεύουσα.

«Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μένει μαζί. Παρ’ όλο που και οι δύο είναι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, δεν υπάρχει ίχνος ανταγωνισμού μεταξύ τους. Αντίθετα, είναι πολύ θετικό για τη σχέση τους το γεγονός ότι και οι δύο είναι ηθοποιοί και μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον…» είχε πει στην «Espresso» άτομο του στενού τους περιβάλλοντος.

Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, ήταν στις 8 Σεπτεμβρίου του 2014 στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου παρακολούθησαν την παράσταση Λυσιστράτη.

Στις αρχές του 2015, η Τζένη Θεωνά είχε μιλήσει στο περιοδικό Hello για τον χωρισμό της από τον συνάδελφό της: «Ναι, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι, κι αυτό είναι μία απόφαση που πήραμε μαζί, μετά από πολλά χρόνια. Κάτι τέλειωσε, αλλά θα είναι για πάντα μια σχέση ζωής».

Πηγή: debater.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα