Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤζέιμι Όλιβερ: Η εξομολόγηση για τη μάχη της συζύγου του με τη...

Τζέιμι Όλιβερ: Η εξομολόγηση για τη μάχη της συζύγου του με τη long COVID-19

Τη «βαθιά τρομακτική» μάχη που δίνει η σύζυγός του με τη long COVID-19 για 2 χρόνια, αποκάλυψε ο διάσημος σεφ, Τζέιμι Όλιβερ, σε μια εξομολόγηση για τα προβλήματα υγείας που περνάει η ίδια, τα οποία συνδυάστηκαν με πέντε αποβολές παιδιών, τόσο πριν όσο και μέσα στο lockdown.

Ο Τζέιμι Όλιβερ είπε για τη μάχη της συζύγου του, Τζουλς Όλιβερ, με τη long COVID-19 πως όταν κόλλησε για πρώτη φορά, δυσκολεύτηκε να αναρρώσει και 2 χρόνια μετά παλεύει ακόμα με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του ιού.
Μιλώντας στη DailyMail, ο διάσημος σεφ δήλωσε ότι η – επί 22 χρόνια – σύζυγός του έχει πραγματικά επηρεαστεί από αυτή τη μάχη, όμως «το αντιμετωπίζει σαν σούπερ σταρ». Παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε αρκετά για τον κορονοϊό παγκοσμίως, κανείς δεν ξέρει τόσα πολλά για τη long COVID-19.

Σύμφωνα με τη DailyMail, εκτιμάται ότι συνολικά 1,8 εκατομμύρια Βρετανοί έχουν long COVID-19, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, παρουσιάζοντας συμπτώματα όπως εγκεφαλική ομίχλη, κόπωση, δύσπνοια, αίσθημα παλμών, προβλήματα του νευρικού συστήματος και ναυτία.
Ο Τζέιμι Όλιβερ, βέβαια, έχει κάθε λόγο να θαυμάζει τη μάχη που δίνει η σύζυγός του, αφού έχει περάσει και 5 αποβολές παιδιών. Η Τζουλς είχε αποκαλύψει το 2020, σε μια βαθιά προσωπική στιγμή, ότι έχει αποβάλλει 5 εγκυμοσύνες, με τις 2 να συμβαίνουν το 2016, πριν γεννήσει τον μικρότερο γιο της οικογένειας, Ρίβερ, και άλλες 3 μετά από αυτή, με τη μία κιόλας να συμβαίνει εν μέσω lockdown.

Ο Τζέιμι Όλιβερ και η Τζουλς Όλιβερ έχουν 5 παιδιά, την 20χρονη Πόπι, τη 19χρονη Ντέιζι, τη 13χρονη Πέταλ, τον 11χρονο Μπάντι και τον 6χρονο Ρίβερ. Ο Μπάντι, μάλιστα, φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, καθώς ο Τζέιμι Όλιβερ έχει ανεβάσει βίντεο στο YouTube που μαγειρεύει ο γιος του.
Ο ίδιος αποκάλυψε, επίσης, στη DailyMail ότι η 20χρονη κόρη τους φεύγει από το σπίτι για σπουδές, πρώτη φορά μετά τα lockdown και χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη εποχή ως «εποχή αλλαγών» για την οικογένειά του, μαζί με τη μάχη της συζύγου του με τη long COVID-19.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα