Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤα 5 πιο έντονα είδη σεξ που μπορείς να δοκιμάσεις

Τα 5 πιο έντονα είδη σεξ που μπορείς να δοκιμάσεις

Λένε πως υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Εκείνοι που απλά έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις, αλλά και αυτοί που τις κάνουν πραγματικότητα. Το δυνατό και παθιασμένο σεξ, εκείνο που είναι ικανό να σε στείλει σε μια άλλη διάσταση, είναι το ζητούμενο όταν βρισκόμαστε με το ταίρι μας. Αλλά πόσες φορές συμβαίνει όντως αυτό;

Τις περισσότερες φορές το σεξ στην κρεβατοκάμαρά μας, ειδικά αν βρισκόμαστε σε μια μακροχρόνια σχέση, είναι απλά καλό. Δεν μπορείς να πεις όμως πως συγκρίνεται για παράδειγμα με εκείνο που κάνατε τις πρώτες 5-10 φορές που γνωριστήκατε. Έτσι δεν είναι;

Όπως κι αυτό το σεξ, λοιπόν, υπάρχουν πέντε είδη που μπορείς να δοκιμάσεις (κάποια στιγμή) και είναι δεδομένο πως θα εκτοξεύσουν την απόλαυση. Δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά το επιβεβαιώνει και η επιστήμη.

Μετά από καυγά

Το γνωστό και ως make up sex είναι σίγουρα συναρπαστικό. Μετά από μια έντονη λεκτική διαμάχη ανάμεσα στο ζευγάρι, η αδρεναλίνη αυξάνεται, ενώ το άγχος και ο φόβος ενός ενδεχόμενου χωρισμού, κάνει το σεξ της επανασύνδεσης πιο έντονο.

Τι χρειάζεσαι για να το κάνεις: Απλά αφήστε τους εαυτό σας να παρασυρθούν από το πάθος μετά από μια έντονη κόντρα και θα το λατρέψετε και οι δύο. Από όλα τα είδη, αυτό είναι το πιο εύκολο στην εφαρμογή.

Οι κίνδυνοι: Το γεγονός πως υπάρχει ενδεχόμενο να εθιστείτε σε αυτή τη σεξουαλική αδρεναλίνη και να κυνηγάτε όλο και περισσότερο τους καυγάδες, ώστε να γίνει καλύτερο το σεξ.

Το δημόσιο

Unsplash

Το συναίσθημα του κινδύνου να σας δουν όταν κάνετε δημόσιο σεξ, είναι αυτό που κάνει τις ορμόνες να βαρέσουν «κόκκινο». Το δημόσιο σεξ ονομάζεται συνήθως “dogging” (λόγω και της στάσης που βολεύει περισσότερο) και αποτελεί μάλιστα μία από τις πιο συχνές φαντασιώσεις των ατόμων.

Τι χρειάζεσαι για να το κάνεις: Να υπάρχει θέληση κι από τους δύο, αλλά και να βρείτε το κατάλληλο μέρος.

Οι κίνδυνοι: Από το να σας δουν ματάκηδες, μέχρι να σας συλλάβουν. Θέλει προσοχή.

Το ομαδικό

Unsplash

Κι εδώ έχουμε να κάνουμε με μία πάρα πολύ συνηθισμένη σεξουαλική φαντασίωση. Η συμμετοχή σε ένα όργιο σε κάνει να αφήσεις πίσω σου κάθε αναστολή και να απολαύσεις το σεξ στο έπακρο.

Τι χρειάζεσαι για να το κάνεις: Να αφήσεις την πανδημία να περάσει αρχικά. Έπειτα να είσαι σίγουρος ότι θες να το κάνεις, να βρεις το κατάλληλο μέρος και τα άτομα για να γίνει και φυσικά να μην ξεχάσεις την προφύλαξη.

Οι κίνδυνοι: Ζήλια (εάν συμμετέχει το ταίρι σου), ενώ αν δεν είσαι αρκετά σίγουρος ότι θες να το κάνεις ίσως να μην το απολαύσεις.

Το bangover

Unsplash

Έτσι ονομάζεται ο σεξουαλικός μαραθώνιος, στον οποίο το ζευγάρι συνεχίζει να κάνει σεξ για πέντε ή έξι ώρες συνεχόμενα. Σίγουρα στα 20 σου, σού φαινόταν απίστευτη ιδέα, όμως τώρα αρχίζει και σβήνει από το μυαλό σου έτσι; Κι όμως το bangover (το οποίο βγαίνει από τις λέξεις “bang” και “hangover”) αν γίνει σωστά, με όρεξη και μπόλικους πειραματισμούς και παιχνίδια, μπορεί να προκαλέσει αρκετούς οργασμούς και στους δύο.

Τι χρειάζεσαι για να το κάνεις: Να έχεις καλή φυσική κατάσταση, αλλά και μπόλικη φαντασία.

Οι κίνδυνοι: Να αφυδατωθείτε.

Στον αέρα

Unsplash

Σεξ στο αεροπλάνο. Κι αυτό όπως καταλαβαίνεις αποτελεί φαντασίωση πολλών. Λίγοι όμως καταφέρνουν ή καλύτερα τολμούν να το κάνουν. Όποιος το καταφέρνει μπαίνει στο Mile-High Club, ένα ανεπίσημο γκρουπ του οποίου κάθε μέλος έχει καταφέρει να κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά μέσα σε ένα αεροπλάνο. Όσοι το έχουν κάνει πάντως μιλούν για μια εμπειρία που σε στέλνει στα σύννεφα. Κυριολεκτικά.

Τι χρειάζεσαι για να το κάνεις: Να είστε και οι δύο θαρραλέοι να το κάνετε σε έναν μικρό και άβολο χώρο, με κίνδυνο να σας πιάσουν.

Οι κίνδυνοι: Να σας συλλάβουν ή να σας δει κάποιος επιβάτης και να σας βγάλει video (έχει γίνει κι αυτό). Το καλό βέβαια σε κάθε περίπτωση είναι πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα φτάσετε στον προορισμό σας. Δεν μπορούν να σας πετάξουν κι έξω από το αεροπλάνο.

Πηγή: oneman.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα