Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤα παράτησαν όλα και χάθηκαν Έλληνες διάσημοι που άλλαξαν ζωή - Τι...

Τα παράτησαν όλα και χάθηκαν Έλληνες διάσημοι που άλλαξαν ζωή – Τι κάνουν σήμερα;

Λίγοι γνωρίζουν που βρίσκονται και με τι ασχολούνται πλέον, ενώ ελάχιστοι είναι αυτοί που τους έχουν δει. Από όταν έφυγαν από τα… φώτα της δημοσιότητας, τους χάσαμε!

Πολλοί ήταν οι διάσημοι Έλληνες, που αναγκάστηκαν ή επέλεξαν να αλλάξουν επάγγελμα τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ποιοι επώνυμοι άλλαξαν επάγγελμα και ποια δουλειά κάνουν σήμερα;

Τζένη Ιωακειμίδου

Η Ελληνίδα ηθοποιός γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου 1977 στην Αθήνα. Από το 1996 ήταν ιδιαίτερα ενεργή στο χώρο του θεάματος και είχε λάβει μέρος σε σειρές της τηλεόρασης και στο θέατρο, ωστόσο, το 2008 αποφάσισε να τα παρατήσει όλα.

Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στη σειρά «Αληθινοί Έρωτες» στο επεισόδιο «Αόρατοι άνθρωποι». Είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους στις σειρές: Λάμψη, Βότκα Πορτοκάλι, Τα Φιλαράκια, Καλά να πάθεις, Φάε τη σοκολάτα σου και η Γη της Ευαγγελίας, ενώ, το 2005 παρουσίασε την εκπομπή Lifestyle στον Alpha.

Σήμερα είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά, ενώ ζει μόνιμα στις ΗΠΑ.

Πάνος Μιχαλόπουλος

Γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1949 στη Μικρομάνη Μεσσηνίας. Έχει εμφανιστεί σε πληθώρα θεατρικών, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών. Αλλά και σε βιντεοταινίες από τη δεκαετία του 1970. Συνολικά έχει παίξει σε 29 ταινίες, 21 σειρές και 19 θεατρικές παραστάσεις. Έχει πραγματοποιήσει δύο γάμους και έχει ένα γιο τον Σωτήρη.

Στην τηλεόραση έχει ξεχωρίσει με πρωταγωνιστικούς ρόλους στις εξής σειρές: Λούνα Παρκ, Φόβος και Πάθος, Τμήμα Ηθών, Νταντά για όλες τις δουλειές. Καθώς και Βαθύ κόκκινο, Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο, Η ώρα η καλή και Super μπαμπάς.

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν το 2009 στη σειρά Σ’ αγαπάω πάρκαρε. Έκτοτε, έχει αποσυρθεί από την ηθοποιία. Μένει στην Καλαμάτα όπου και καλλιεργεί τα κτήματά του.

Στέργιος Νένες

Γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1972 στην Καβάλα. Ο ηθοποιός σπούδασε στη δραματική σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Ο ίδιος έγινε ευρέως γνωστός ως Νικόλας Βαρθακούλιας στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». 

Αποσύρθηκε από την ηθοποιία το 2008 και έκτοτε είναι εκπαιδευτής στην ακαδημία της Yamaha ενώ από το 2018 ξεκίνησε να εργάζεται ως οδηγός Uber.

Ναταλία Λιονάκη

Γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 1977 στην Αθήνα. Η ίδια πρωταγωνιστούσε για πολλά χρόνια σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως Φιλοδοξίες, Βέρα στο δεξί, Η ώρα η καλή, Ζωή Ξανά και 40 Κύματα, ωστόσο, το 2009 αποφάσισε να αποσυρθεί από το χώρο του θεάματος αλλά και από τα εγκόσμια.

Αρχικά, μπήκε σε μοναστήρι στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, ενώ από το 2017 έγινε επίσημα μοναχή και με το όνομα Φεβρωνία είναι στην Κένυα.

Γιώργος Σεϊταρίδης

Γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1975 στην Αθήνα. Σπούδασε στη δραματική σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Η καριέρα του ξεκίνησε το 2002 από τους Δέκα Μικρούς Μήτσους. Έπειτα πρωταγωνίστησε σε σειρές όπως Singles 2, Γοργόνες και 7 ζωές και στον κινηματογράφο, στις ταινίες Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο και Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά.

Από το 2011 έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και ζει μόνιμα στο Πήλιο. Εκεί ασχολείται με αγροτικές παραγωγές, όπως με τη μελισσοκομία. Από το 2017 είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Όλγα Θανασσιά.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα