Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤα αυτοκίνητα η μεγάλη αγάπη του Βασίλη Καρρά - Ιδού η απίστευτη...

Τα αυτοκίνητα η μεγάλη αγάπη του Βασίλη Καρρά – Ιδού η απίστευτη συλλογή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο θάνατος του μεγάλου Βασίλη Καρρά γέμισε με θλίψη όλη την Ελλάδα. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι ήταν και φανατικός φίλος του αυτοκινήτου.

Ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές των τελευταίων δεκαετιών άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή. Ο Βασίλης Καρράς πέθανε σε ηλικία 70 ετών, έχοντας αφήσει πίσω του μία μεγάλη καριέρα και δεκάδες επιτυχίες.

Ο Βασίλης Καρράς είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση τα τελευταία χρόνια, καθώς έδινε μάχη με την επάρατη νόσο.

Γεννημένος στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας, ζούσε από 16 ετών στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε και την πρώτη του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο.

Από την επισκευή αυτοκινήτων, που ήταν τη δεύτερη του μεγάλη αγάπη μετά το τραγούδι, έφτασε να γίνει ένα λαϊκό είδωλο, από τα μεγαλύτερα των τελευταίων δεκαετιών.

Στο video που παραθέτουμε, από την ομάδα των Unboxhilics βλέπουμε το γκαράζ του Βασίλη Καρρά, μέσα στο οποίο είχε φυλάξει κάποια από τα αγαπημένα του αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Η προσωπική συλλογή του αείμνηστου τραγουδιστή φιλοξενεί από ότι βλέπουμε περίπου 20 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων BMW, Mercedes, Ford, Jaguar έναν Σκαραβαίο, ένα 2CV, μία Citroen GS και πολλά ακόμα. Μαζί και αρκετές μοτοσικλέτες, οι περισσότερες κατασκευασμένες πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η απίστευτη αυτή συλλογή κρύβει πραγματικούς θησαυρούς και μάλιστα σε εξαιρετική κατάσταση, μιας όσοι ήταν κοντά στον τραγουδιστή, γνώριζαν τη αγάπη του για τα αυτοκίνητα και την συντήρησή τους.

Στο 24.33 το απόσπασμα από το γκαράζ του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή!

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα