Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤί κορμάρα είναι αυτή! - Η Ασημίνα ξέφυγε και... μας έβγαλε τα...

Τί κορμάρα είναι αυτή! – Η Ασημίνα ξέφυγε και… μας έβγαλε τα μάτια! (ΦΩΤΟ)

Δε… απλά… δε… δεν. Ξεμένεις από λέξεις. Ακόμα κι αν είσαι ο Μπαμπινιώτης με δύο PhD στην γλωσσολογία, ψάχνεις να βρεις τις κατάλληλες λέξεις ή εκφράσεις και πέφτεις σε γλωσσικό τοίχο, από εκείνους που δεν πέφτουν ούτε με άυλη μπουλντόζα.

Μεταξύ μας, λογικό: σας καταλαβαίνουμε. Το ίδιο έχουμε πάθει ξανά και ξανά και ξανά κι εμείς, κάθε φορά που αποφασίζει να μας υπενθυμίσει ποια είναι η Ελληνίδα με το κορυφαίο σώμα… ever.

Αναφερόμαστε φυσικά στην αγαπημένη Ασημίνα Ιγγλέζου. Η γνωστή αθλήτρια και μοντέλο του instagram μετά την συμμετοχή της στο Survivor είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται ακόμα περισσότερο και οι προτάσεις για συνεργασίες δεν σταματάνε να πέφτουν βροχή.

Φυσικά, η πανέμορφη Ασημίνα, έχει τον δικό της τρόπο να προμοτάρει το κάθε τι, αφήνοντας ενεούς (να μια λέξη που λίαν συντόμως θα ξεχάσουμε και δε θα τη βρίσκουμε) τους πάντες.

Αυτό συνέβη για νιοστή φορά και απόψε, καθώς η κυρία Ιγγλέζου αποφάσισε να κάνει ποδήλατο φορώντας μόνο τα απαραίτητα και χάρισε στο ανδρικό κοινό τη λήψη της… ζωής της.

Εννοείται πως από κάτω επικράτησε πανζουρλισμός στα σχόλια και η αποθέωση έδινε κι έπαιρνε.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα