Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤίτλοι τέλους: Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος χώρισε και το αποκάλυψε μέσω Facebook

Τίτλοι τέλους: Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος χώρισε και το αποκάλυψε μέσω Facebook

Τίτλοι τέλους για τον γάμο του Κώστα Γρίμπιλα, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο έχει χωρίσει. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο δημοσιογράφος, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα στην Αυστραλία.

«Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις ευχές. Με τη βοήθεια Του Θεού έφτασα τα 44! Μια ζωή όπως οι περισσότεροι με πολλές χαρές αλλά και λύπες. Οι τελευταίοι 13 μήνες ήταν για εμένα οδυνηροί, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου! Δυστυχώς ο γάμος μου τερματίστηκε ξαφνικά και για εμένα ήταν ένα ΣΟΚ… Με τη βοήθεια Του Κυρίου, αγαπημένων μου προσώπων μα ΚΥΡΙΩΣ με την ανιδιοτελή αγάπη των παιδιών μου βρίσκομαι εδώ και γιορτάζω τα 44 γενέθλια μου…. και ΝΑΙ νιώθω πια δυνατός και αποφασισμένος να συνεχίσω τη ζωή μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Κώστας Γρίμπιλας.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Γριμπίλας που το 2008 ζούσε με τεχνητή καρδιά, έλαβε δώρο ζωής από τον 20χρονο τότε Ντουζόν Ζαμίτ από την Αυστραλία, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Μύκονο μετά από έναν καβγά.

Το 2013 η μοίρα χτύπησε τον Κώστα Γρίμπιλα και τη σύζυγό του, που έχασαν την πρώτη κορούλα τους σε ηλικία μόλις 9 μηνών. Το 2016, η ζωή χαμογέλασε ξανά στο ζευγάρι, που απέκτησε δίδυμα. Τον Εμμανουήλ και τη Στεφανία. Δυο χρόνια μετά γεννήθηκε και το τρίτο παιδί της οικογένειας, η Αναστασία – Χριστίνα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα