Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤέλος οι κοιλιακοί, άρχισε να φουσκώνει η κοιλίτσα: Το βίντεο της Ιωάννας...

Τέλος οι κοιλιακοί, άρχισε να φουσκώνει η κοιλίτσα: Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης

16 Μαΐού, μια ημερομηνία που θα σημαδέψει για πάντα την ζωή και την καρδιά της αγαπημένης influencer, Ιωάννας Τούνη. Εκείνη την ημέρα, μέσα σε μια τουαλέτα γυμναστηρίου βγήκε θετικό το τεστ εγκυμοσύνης, όπως περιέγραψε και η κολλητή της, Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Ιωάννα Τούνη έχει αρχίσει ήδη να μειώνει τις μετακινήσεις Θεσσαλονίκη – Αθήνα και για αρκετές εβδομάδες των τελευταίο καιρό βρισκόταν στο κοινό της σπίτι με τον Δημήτρη.

Ωστόσο, πριν από λίγα 24ωρα λόγω επαγγελματικών ανέβηκε στην γεννέτηρά της και δημοσίευσε ένα βίντεο από το σπίτι της όπου έβγαζε τα λουλούδια που τις έκαναν δώρο οι εργαζόμενοι στην εταιρία των ρούχων που διατηρεί, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης.

Στο εν λόγω βίντεο η Ιωάννα φοράει ένα αθλητικό σορτσάκι κι ένα crop top και όταν γυρνάει την κάμερα στον καθρέφτη είναι ολοφάνερο ότι τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά, τι πιο υπέροχο για μία γυναίκα;

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

«Δεν έχω εύκολη εγκυμοσύνη αλλά…»

Tο μεσημέρι της Τετάρτης 20/7 η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε ακόμη μία αποκάλυψη σχετικά με την κατάστασή της τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της απαντώντας σε ερώτηση κάποιας διαδικτυακής φίλης σε direct message. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε «Η εμπειρία μου so far(βάζοντας όλες τις φατσούλες για να δείξει πως οι πρώτοι μήνες δεν ήταν καθόλου ρόδινοι για την ίδια)».

Συνέχισε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη.. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ζηλεύωωωωω».

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα