Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤάσος Ιορδανίδης: Δεν νομίζω ότι είναι νεύρωση να ασχολείσαι με τα παιδιά...

Τάσος Ιορδανίδης: Δεν νομίζω ότι είναι νεύρωση να ασχολείσαι με τα παιδιά σου

- Advertisement -

«Το να ασχολείσαι με τα παιδιά σου μπορεί να είναι να κάθεσαι απλά και να τα βλέπεις και να τα βλέπεις ουσιαστικά στο σαλόνι του σπιτιού να κάνουν κάτι, τα οποία έχουν ενδεχομένως την ανάγκη εκείνη τη στιγμή το βλέμμα σου» ανέφερε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action 24 και μίλησε για το μεγάλωμα των παιδιών του και τον καλεσμένο που πήγε στους “Μπαμπα-δες” της ΕΡΤ και δεν ασχολούνταν πολύ με τα παιδιά του.

«Ναι (σ.σ. έχει έρθει), αλλά δεν θα σου πω ποιος. Είναι κακό (σ.σ. να μην ασχολείσαι τόσο με τα παιδιά σου). Όλα με μέτρο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι νεύρωση να ασχολείσαι με τα παιδιά σου.

Είναι ίδιον του λαού μας ότι για να είναι το παιδί μας καλύτερο από του γείτονα, εγώ θα το πάω κολυμβητήριο.

Το να ασχολείσαι με τα παιδιά σου μπορεί να είναι να κάθεσαι απλά και να τα βλέπεις και να τα βλέπεις ουσιαστικά στο σαλόνι του σπιτιού να κάνουν κάτι, τα οποία έχουν ενδεχομένως την ανάγκη εκείνη τη στιγμή το βλέμμα σου» ανέφερε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Νεύρωση για εμένα είναι αυτό το υπόλοιπο που ζούμε όλοι. Το να τρέχουμε για να επιτύχουμε και συγγνώμη για τη φράση, αλλά θα το πω έτσι και τι σκ…ά θα επιτύχουμε στην τελική» σημείωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα