Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣυγκλονιστική αποκάλυψη για τον Τόλη Βοσκόπουλο: Το «αγκάθι» και το μεγάλο παράπονο...

Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Τόλη Βοσκόπουλο: Το «αγκάθι» και το μεγάλο παράπονο που πήρε μαζί του!

Ένα μεγάλο «αγκάθι» είχε ανοίξει βαθιά πληγή στην ψυχή του σπουδαίου τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου. Ο ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών σίγησε στις 19 Ιουλίου 2021 και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.Ο τραγουδιστής είχε ένα κρυφό «αγκάθι» που δεν ξέχασε μέχρι που έκλεισε τα μάτια του. Ποιο ήταν αυτό;

Το «αγκάθι» του Τόλη Βοσκόπουλου
Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε ένα «αγκάθι» στην καρδιά εδώ και χρόνια σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Αυτό, δεν ήταν άλλο από τη βιογραφία που κυκλοφόρησαν η αδελφή του, Παναγιώτα Βοσκοπούλου και ο ανιψιός του, Απόστολος Παστός στις αρχές της δεκαετίας του 2000. «Χωρίς την έγκρισή μου» είναι ο τίτλος της βιογραφίας.

Το εν λόγω βιβλίο πίκρανε τον «πρίγκιπα» του λαϊκού πενταγράμμου σε τέτοιο βαθμό, που έφτασε στο σημείο να ακολουθήσει τη νομική οδό με αποτέλεσμα να αποσυρθεί άρον άρον από τα ράφια των βιβλιοπωλείων κι έτσι η ύπαρξή του να είναι άγνωστη στην πλειονότητα των Ελλήνων.

Ακόμα κι όταν τα χρόνια πέρασαν, εκείνος ήταν βαθιά πληγωμένος και δε μπορούσε να πιστέψει πως οι δικοί του άνθρωπο αποφάσισαν να στραφούν στην ουσία εναντίον του.

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα