Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣτο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη – Τι συνέβη

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη – Τι συνέβη

- Advertisement -

Στο νοσοκομείο Σύρου νοσηλεύεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η ηθοποιός, Νόρα Βαλσάμη προκειμένου να υποβληθεί σε ένα χειρουργείο στη μέση της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, πρόκειται για ένα παλιό πρόβλημα που είχε στη μέση της, ωστόσο ένα νέο χτύπημα ήταν εκείνο που την οδήγησε στο να χειρουργηθεί άμεσα. Η ηθοποιός βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο και αναμένεται να μπει αύριο στο χειρουργείο.

Η απώλεια που της στοίχισε

Στο παρελθόν φύλακας άγγελός της ήταν ο αγαπημένος της σύζυγος και σκηνοθέτης Ερρίκος Ανδρέου, για τον οποίο η Νόρα είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, στις 24 Δεκεμβρίου 2023. «Για μένα ο Ερρικάκος μου ήταν ο ωραιότερος άνθρωπος που υπήρχε στον κόσμο. Είχε όλα τα προτερήματα του Θεού. Ευγενικός, τρυφερός, γλυκός, να μη μας χαλάει το χατίρι. Κάθε μέρα εμείς στο σπίτι με τον Ερρίκο είχαμε γιορτή. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι ο Ερρίκος έχει “φύγει”… Περιμένω να ανοίξει η πόρτα για να μπει μέσα. Και εκείνος δεν μπαίνει. Είμαι πολύ πληγωμένη» έλεγε τότε, ενώ πλέον συνεχώς στο πλευρό της βρίσκεται ο μονάκριβος γιος της, Ερρίκος, προσπαθώντας να δώσει κουράγιο στην ταλαιπωρημένη μάνα του.

«Βράχος»

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η ίδια, έπρεπε να σταθεί βράχος στην οικογένειά της και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Ερρίκος Ανδρέου. Το ζευγάρι μάλιστα βρέθηκε μπροστά και στην απειλή του πλειστηριασμού του διαμερίσματος που διατηρούσε στα νότια προάστια, με τον σκηνοθέτη πριν φύγει από τη ζωή να απευθύνει δημόσια έκκληση προκειμένου να μην του πάρουν το μοναδικό ακίνητο που είχε.

Σύμφωνα με την Espresso, η Νόρα Βαλσάμη μάλιστα, αν και καταβεβλημένη από την ταλαιπωρία των προβλημάτων υγείας της, από το κρεβάτι του πόνου στο Νοσοκομείο της Σύρου όπου νοσηλεύεται, πληροφορήθηκε από την εφημερίδα για τον χαμό του δεύτερου συζύγου της επιστήθιας φίλης της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Κύπριου επιχειρηματία Γιώργου Ηλιάδη.

«Πέθανε ο Γιώργος; Πόσο ξαφνικό είναι αυτό που μου λέτε. Και βρίσκομαι και σε άσχημη κατάσταση τώρα» είναι τα πρώτα της λόγια στη δυσάρεστη είδηση του χαμού ενός πολύ καλού της φίλου, με τον οποίο έκαναν στενή παρέα τα χρόνια που η Αλίκη ήταν παντρεμένη μαζί του. «Το μόνο που θέλω να πω για τον Γιώργο είναι ότι θα τον θυμάμαι πάντα σαν έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο, με χαμόγελο και χιούμορ. Η Αλίκη ήταν ερωτευμένη μαζί του. Αυτόν τον άνθρωπο τον είχε λατρέψει» αναφέρει η γλυκιά ηθοποιός με πόνο ψυχής για όσα συνεχίζει να βιώνει με την περιπέτεια με την υγεία της!

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα