Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣτη Formula 1 η πιο “hot” Ελληνίδα dj

Στη Formula 1 η πιο “hot” Ελληνίδα dj

Η πιο hot Ελληνίδα dj “γκαζώνει” για τη Formula 1. Ο λόγος για την Άντζελα Παντελή η οποία, σύμφωνα με την Espresso, θα βρεθεί ανάμεσα στους σταρ που θα συμμετέχουν στις μουσικές εκδηλώσεις στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

Το πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 9 μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου στον καθιερωμένο χώρο Yas Marina Circuit, με τέσσερα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σκηνής να δίνουν το “παρών” για να ξεσηκώσουν το κοινό: στις 9/12 και 10/12 οι διάσημοι ράπερ djs Khalid και Stormzy αντίστοιχα, στις 11/12 ο βραβευμένος των Brit Awards 2020 τραγουδιστής Lewis Capaldi και στις 12/12 το ροκ συγκρότημα Foo Fighters.

Η Άντζελα Παντελή θα αναλάβει να “ντύσει” μουσικά τη διοργάνωση στις 11 και 12 Δεκεμβρίου ούσα στον χώρο του Yas Marina Circuit και μία ανάσα μακριά από τους πιλότους της F1.

“Είναι κάτι που με κάνει πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου και πολύ χαρούμενη που θα βρεθώ σε μία τόσο τρομερή διοργάνωση. Πολλοί φίλοι μου, μου λένε πόσο τυχερή είμαι που θα το ζήσω αυτό από κοντά και όχι μόνο δεν θα πληρώσω το ακριβό εισιτήριο αλλά θα πληρωθώ κιόλας” δήλωσε η ίδια ενώ εύχεται να γνωρίσει και τους πιλότους της F1.

“Φαντάζομαι θα έχω πρόσβαση και εύχομαι να γνωρίσω από κοντά κάποιους θρύλους όπως οι Αλόνσο, Χάμιλτον, Φέτελ… Ελπίζω να είναι και ο Μπάτον που δεν αγωνίζεται πλέον αλλά είναι σύμβουλος… Μπάτον και ξερό ψωμί” αναφέρει.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα