Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣτη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος η Μενεγάκη – Χάκαραν το κινητό της και….

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος η Μενεγάκη – Χάκαραν το κινητό της και….

Η Ελένη Μενεγάκη ειδοποιήθηκε από μια εφαρμογή που έχει στο κινητό της ότι άγνωστοι μπήκαν στο σύστημα και απέκτησαν πρόσβαση στα δεδομένα τα οποία είχε μέσα σε αυτό.

Η παρουσιάστρια είχε μέσα στο κινητό της πάρα πολλά δεδομένα στα οποία δεν ήθελε να έχει πρόσβαση κανείς και για πολλούς λόγους. Και βέβαια αφού έκλεισε το κινητό της, η παρουσιάστρια απευθύνθηκε αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δεν είναι μόνο τα επαγγελματικά της που διακυβεύονται με αυτό που συνέβη αλλά και τα προσωπικά της. Η Ελένη Μενεγάκη επικοινωνεί καθημερινά με τους συνεργάτες της με μηνύματα και ανάμεσά τους ανταλλάσσουν πληροφορίες για την εκπομπή της που δεν θα ήθελε να τις ξέρει κανείς άλλος. Αυτή είναι η μια πλευρά του προβλήματος.

Η άλλη είναι προσωπική: Μέσα στο κινητό της η παρουσιάστρια έχει πάρα πολλά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα προσωπικές φωτογραφίες που έχει τραβήξει από την κάμερα του κινητού, φωτογραφίες των παιδιών της αλλά και δικές της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Προσωπικά μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον σύζυγό της είναι και πάρα πολλά άλλα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα αν πέσουν σε λάθος χέρια.

σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα