Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣτην ‘αντεπίθεση’ η πρώην γυναίκα του Μπισμπίκη: Η νέα σελίδα στη ζωή...

Στην ‘αντεπίθεση’ η πρώην γυναίκα του Μπισμπίκη: Η νέα σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό (ΦΩΤΟ)

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του χαράζει μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη.

Μετά τα δημοσιεύματα με κοινές φωτογραφίες του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της. Μεγάλες αλλαγές για την πρώην σύζυγό του ηθοποιού.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως αποστασιοποιήθηκε τον τελευταίο χρόνο, καθώς η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη χρονολογείται το φθινόπωρο του 2020 και δείχνει μια φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη. Μάλιστα, η σύζυγος του έγραφε τότε σαν λεζάντα «Μας κάνεις ευτυχισμένους».

Πλέον το feed της σχετίζεται αποκλειστικά με το γιο της, με τον οποίο προσπαθεί να περνά ποιοτικό χρόνο. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχει βιντεοσκοπήσει να παίζει πιάνο παρά το μικρό της ηλικίας του.

Βέβαια, καμία αναφορά δεν έχει κάνει για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος, όπως φαίνεται, αποτελεί παρελθόν από τη ζωή της.

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα