Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣτα χνάρια του πατέρα του: Αυτός είναι ο κούκλος 22χρονος γιος του...

Στα χνάρια του πατέρα του: Αυτός είναι ο κούκλος 22χρονος γιος του Αντώνη Νικοπολίδη που κάνει καριέρα στο εξωτερικό

Ο Αντώνης Νικοπολίδης και η Βάσω Στασινού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2000 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον Γιάννη που είναι σήμερα 22 ετών και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα που ήρθαν στη ζωή το 2006.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του που είναι πρώην καλαθοσφαιρίστρια μίλησαν πριν μερικούς μήνες στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για το γάμο τους και έκαναν αποκαλύψεις για κρυφές πτυχές της ζωής τους.

«Η Βάσω είναι πιο δυναμική απ’ ότι είμαι εγώ και νομίζω ισορροπούμε μέσα σε αυτή τη σχέση οπότε όλα βαίνουν καλώς», είπε ο Αντώνης Νικοπολίδης με τη Βασω Στασινού να τον συμπληρώνει:

«Ο Αντώνης έχει μια εσωτερική δύναμη που τη θαυμάζω πολύ. Εγώ μπορεί να φαίνομαι πολύ δυναμική αλλά είμαι βούτυρο στο ψωμί του. Ο Αντώνης έκανε πρωταθλητισμό άρα κάποιος στο σπίτι έπρεπε να κρατήσει την οργάνωση του σπιτιού, το μεγάλωμα των παιδιών. Ούτε ο Αντώνης αισθανόταν ενοχές ούτε εγώ καταπιεσμένη. Έπρεπε να στηρίξω τον άντρα μου, το άλλο μου μισό».

Ο πρώην τερματοφύλακας αποκάλυψε στη συνέχεια πως ήταν δύσκολη η προσαρμογή του στο σπίτι όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

«Ήταν πολύ δύσκολη η προσαρμογή μου στο σπίτι όταν σταμάτησα τον πρωταθλητισμό. Ήταν μια δύσκολη εποχή με εντάσεις αλλά επειδή είχαμε μια κοινή λογική, από ένα σημείο και μετά άρχισα και εγώ να συνεισφέρω στο σπίτι με τον τρόπο μου και νομίζω ότι αυτό ήταν ιδανικό και για τη σχέση μας. Μιλάμε συνέχεια για την οικογένεια αλλά το πιο σημαντικό νομίζω είναι η προσωπική μας σχέση. Από εκεί αντλούμε δύναμη και συνεχίζουμε», ανέφερε.

«Το πιο βασικό είναι ότι υπάρχει ένας μεγάλος αλληλοθαυμασμός μεταξύ μας», τόνισε η Βάσω Στασινού.

 

Επίσης, μίλησαν για τη σχέση με τα παιδιά τους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο μεγαλύτερο γιο τους, Γιάννη, ο οποίος ακολουθεί τα βήματά τους και ήδη έχει καταφέρει να διακριθεί στο χώρο του αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Νικοπολίδης σπούδασε στο εξωτερικό κλασική φιλολογία και παράλληλα ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Πλέον είναι τερματοφύλακας σε ομάδα της Αμερικής και το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό.

Ειδικότερα, οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς επέλεξαν τον Γιάννη Νικοπολίδη στο νούμερο 71 του draft. Ο διεθνής τερματοφύλακας είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής του (Κ-20,Κ-17) τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.Την ίδια χρονιά μετακόμισε στην Ουάσινγκτον για να σπουδάσει στο Τζορτζτάουν και το 2019 στέφτηκε πρωταθλητής NCAA με τους Georgetown Hoyas.

Αυτός είναι ο κούκλος 22χρονος γιος του Αντώνη Νικοπολίδη που κάνει καριέρα στο εξωτερικό

 

 

 

 

«Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, εννοείται ότι θέλω να με ξεπεράσει ο γιος μου», τόνισε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ενώ, ο Γιάννης Νικοπολίδης σε συνέντευξή του στο «gazzetta.gr.» είχε αναφέρει για το «βαρύ» επώνυμο που κουβαλάει και τη σύγκριση με τον πατέρα του: «Τόσα χρόνια παίζω με αυτό το βάρος, αν μπορείς να το πεις βάρος. Το συνηθίζεις μετά από λίγο, είναι σαν να μην υπάρχει. Σκέψου το, σαν να κουβαλάς ένα πεντάκιλο. Αν το κουβαλάς όλη σου τη ζωή, για σένα δεν αλλάζει κάτι. Έτσι κι αλλιώς, όταν παίζω η νοοτροπία μου είναι να αποδεικνύω ότι είμαι ο καλύτερος. Δεν έχει σημασία αν είσαι ο γιος του Μέσι ή του Νικοπολίδη. Αν μπαίνεις κάθε μέρα στο γήπεδο για να είσαι ο καλύτερος…».

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα