Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣτα «μαχαίρια» ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη Στεφανίδου - "Ντροπή σου Τατιάνα"...

Στα «μαχαίρια» ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη Στεφανίδου – “Ντροπή σου Τατιάνα” – Τραγική νύχτα!

Στα «μαχαίρια» είχε βρεθεί ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου, με ένα συγκεκριμένο περιστατικό να προκαλεί την οργή του δημοσιογράφου, ζητώντας της το λόγο που προχώρησε σε μια πράξη.

Η παρουσιάστρια υπέστη το σοκ της ζωής της, όταν είδε τον σύζυγό της να ωρύεται με μια φωτογραφία που έφτασε στα χέρια του, τη στιγμή που… μια ξανθιά μπήκε ανάμεσά τους.

Όλη η γειτονιά στην Κηφισιά σηκώθηκε στο πόδι με τον γνωστό παρουσιαστή να ουρλιάζει στην σύζυγό του! Από την πλευρά της η Τατιάνα έπαθε σοκ βλέποντας τον άνδρα της σε τέτοια κατάσταση.

«Ντροπή σου ρε Τατιάνα...» - Στα «μαχαίρια» ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη Στεφανίδου

Ήρθαν τα πάνω κάτω στον γάμο του ζευγαριού! Ίσως ήταν και η πιο τραγική νύχτα στην ζωή της παρουσιάστριας, αφού δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πόσες φασαρίες θα έφερνε μια φωτογραφία. Γεμάτη καμάρι ειχε ποστάρει στο Instagram μια φωτογραφία του μικρού γιου τους Νίκου με μαγιό! Αυτή η φωτογραφία ήταν η αφορμή για να κάνει έξαλλο τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ντροπή! Γιατί το έκανες χωρίς να με ρωτήσεις», ούρλιαζε ο Νίκος στην Τατιάνα. Ήταν η μοναδική φορά που είδε τον άνδρα της εκτός εαυτού και δεν τον αναγνώριζε. Ταυτόχρονα προσπαθούσε να τον ηρεμήσει αλλά μάταια. «Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις», φώναζε ο Ευαγγελάτος με την ώρα να περνάει και να μην μπορεί να ηρεμήσει.

Στην σκέψη και μόνο ότι η φωτογραφία του ανήλικου γιου του κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο από την ίδια του την μάνα τον έκανε έξαλλο. Από την πλευρά της η Τατιάνα υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτική, καθώς δεν θέλει να βάλει τίποτα πάνω από την οικογενειακή τους ηρεμία.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα