Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣταματίνα Τσιμτσιλή για Τραϊάνα Ανανία: «Σαν εμπειρία αυτό που έζησε την έχει...

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τραϊάνα Ανανία: «Σαν εμπειρία αυτό που έζησε την έχει στοιχειώσει»

- Advertisement -

Στην χθεσινή (2/7) εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προβλήθηκε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία στη «Super Κατερίνα». Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός και τραγουδίστρια αντέδρασε σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Δημήτρη Κόκοτα, με την στάση της να σχολιάζεται στη συνέχεια από το πάνελ της εκπομπής.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της σήμερα σχολίασε το θέμα. Η παρουσιάστρια, αρχικά ανέφερε πως: «Θέλω να πω κάτι για την Τραϊάνα Ανανία, επειδή είδα χθες και το σχόλιο της Κατερίνας, που έτσι κάπως υποστήριξε την συνεργάτιδά της. Η Τραϊάνα, από αυτό που κατάλαβα εγώ γιατί την φιλοξενήσαμε και εμείς τις προάλλες, γι’ αυτό το θέμα θέλει να είναι πολύ προσεχτική για πολλούς λόγους».

Στη συνέχεια είπε: «Πρώτον, γιατί σαν εμπειρία αυτό που έζησε την έχει στοιχειώσεικαι δεν θέλει να το συζητάει έτσι άνετα, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης, ενός καφέ, μιας κουβέντας. Δεύτερον, σέβεται πάρα πολύ την επιθυμία της συζύγου, η οποία δεν θέλει να κυκλοφορεί καμία καινούργια είδηση, να δημοσιοποιείται καμία πληροφορία!».

«Μου κάνει εντύπωση που και η κυρία Παγώνη ας πούμε, που όλο δεν βγαίνει και δεν μιλάει, κάθε τρεις και λίγο αποκαλύπτει και κάτι. Το αντιλαμβάνομαι ότι στο πλαίσιο του ρεπορτάζ… Και δεν το λέω άσχημα για την κυρία Παγώνη, που την εκτιμούμε και την φιλοξενούμε, αλλά ξέρω από την Τραϊάνα ότι η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα δεν θέλει να κυκλοφορεί καμία πληροφορία! Γι’ αυτό ήταν τόσο απόλυτη», σημείωσε.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα