Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣτέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Στο Ναύπλιο μετά την επανασύνδεση

Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Στο Ναύπλιο μετά την επανασύνδεση

- Advertisement -

Μια ρομαντική απόδραση στην αργολική πρωτεύουσα έκαναν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα, επιβεβαιώνοντας πως το μικρό διάστημα που πέρασαν χωριστά ήταν μόνο μια ανάπαυλα από την όμορφη σχέση τους.

Λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή τους στο Roland Garros, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα βρέθηκαν στην Ελλάδα για μια ανάπαυλα ξεκούρασης, πριν επιστρέψουν και πάλι στην αγωνιστική δράση. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και η Ισπανίδα συναθλήτριά του, έπειτα από ένα σύντομο διάστημα που τράβηξαν χωριστούς δρόμους, είναι και πάλι μαζί και αγαπημένοι. Μετά την άφιξή τους στις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα, ο Στέφανος και η Πάουλα έκαναν ένα ταξίδι-αστραπή μέχρι το Ναύπλιο για να ξεκουραστούν και να αφιερώσουν χρόνο ο ένας στον άλλον.

Από το αποκλειστικό ενσταντανέ που εξασφάλισε η Realnews, το ζευγάρι φαίνεται πως απολαμβάνει τον χρόνο που περνά μαζί. Οι δυο τους δεν επέλεξαν για τη διαμονή τους ένα από τα γνωστά ξενοδοχεία του Ναυπλίου, καθώς επιθυμούσαν να απομονωθούν και να αφιερώσουν όσο γίνεται περισσότερο ποιοτικό χρόνο στη σχέση τους. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της πόλης, που τους είδαν σε κεντρικό δρόμο του Ναυπλίου. Ντυμένοι σπορ και αρκετά χαλαροί και ευδιάθετοι, απόλαυσαν την απογευματινή τους βόλτα, ενώ χαιρέτησαν όσους τους αναγνώρισαν και τους καλωσόρισαν στο Ναύπλιο.

Παράλληλα, η μητέρα του Στέφανου, Τζούλια, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή τους σχολιάζοντας πως η Πάουλα είναι ένα κορίτσι που δεν έχει πολλή αυτοπεποίθηση, ωστόσο ο Στέφανος, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έσπευσε να υπερασπιστεί την αγαπημένη του διαψεύδοντας τη συγκεκριμένη δήλωση.

Άλλωστε, η μητέρα του Στέφανου έχει πει πως είναι στο πλευρό τους και τους στηρίζει: «Με τα καλά και με τα κακά είμαι μαζί τους, γιατί είναι νέοι. Δεν είναι μόνο το τένις και οι σχέσεις. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν από πίσω. Πρέπει να τους στηρίζεις και, όταν χρειάζονται τη στήριξή μου, θα είμαι πάντα εκεί για εκείνους».

Φαίνεται πως αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν και οι δύο τενίστες περνούν ένα διάστημα που το αφιερώνουν στη σχέση τους πριν επιστρέψουν στο αυστηρό πρόγραμμα των προπονήσεων και των αγώνων. Τέλος, να αναφέρουμε πως το ταξίδι του Στ. Τσιτσιπά στο Roland Garros ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά του Grand Slam, καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό με 3-0 σετ από τον Κάρλος Αλκαράθ, παραμένοντας στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα