Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣπύρος Χατζηαγγελάκης: Δέχτηκε επίθεση από σκύλο – «Άρχισα να φωνάζω και κρύφτηκα»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Δέχτηκε επίθεση από σκύλο – «Άρχισα να φωνάζω και κρύφτηκα»

Επίθεση από σκύλο δέχτηκε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο της σειράς «Η Μάγισσα». Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός, μέσα από βίντεο που ανήρτησε στο προφίλ του στο Instagram, μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά ευτυχώς τραύματα στο χέρι και στην κοιλιά.

Στα βίντεο που δημοσίευσε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ανέφερε: «Σήμερα ξεκινούσα θεωρητικά τα γυρίσματά μου στη «Μάγισσα», όμως η μοίρα είχε διαφορετική άποψη για αυτό. Κατέληξα στο νοσοκομείο με δαγκώματα και στα δύο χέρια και στην κοιλιά από σκύλο! Κάνω αυτό το βίντεο γιατί η κυρία που είχε αυτό το pitbull που με δάγκωσε εξαφανίστηκε αμέσως! Δεν ξέρω αν γίνεται να κάνεις μήνυση, δεν έχω ιδέα ποια είναι και πώς είναι».

Στη συνέχεια είπε: «Ήταν επί της Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Ήταν ένα ασπρόμαυρο pitbull στο δρόμο μόνο του και σταμάτησα δεξιά. Έχω δύο σκυλιά στο σπίτι οπότε κάτι ξέρω. Κατέβηκα κάτω για να κάνω νόημα και στα άλλα αυτοκίνητα να σταματήσουν.

Τη στιγμή που το πλησίασα η κυρία μου φώναξε “φύγε δαγκώνει” και εκεί μου επιτέθηκε. Πήδηξε πάνω μου και με δάγκωσε στην κοιλιά, άρχισα να φωνάζω, κρύφτηκα σε ένα περίπτερο! Μέχρι να βγω από το περίπτερο η κυρία είχε εξαφανιστεί».
- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα